Nu stiu de ce ai problema asta...mie mi sa intamplat sa imi zica ceva,adica sa imi deie o eroare din cauza ca,jocul nu era complet,adica nu il downloadasem pe tot si eu l-am copiat asa incomplet in telefon,dupa mi-am dat seama si a mers,nu a fost nici o problema.
26 iunie 2009, 18:17:20 • actualizat 26 iunie 2009, 18:32:40 (1 ori)
Eu nu ma prea omor dupa ele, nu ma omor dupa stilul asta de jocuri vreau sa zic, ca de grafica nu ma indoiesc ca e tare,... le vazusem si eu, dar am uitat oarecum sa le postez.
L.E.: Se anunta Spiderman HD zilele astea... sunt curios... ma simt ca un copil.
26 iunie 2009, 18:46:17 • actualizat 26 iunie 2009, 18:46:52 (1 ori)
Pai lasa ca suntem niste copiiiiiii oricum;)) inca ) si e bine sa ne simtim asa...mie una imi plac jocurile de gen csi asa ca multumesc mult acuma astept si Spiderman:D
Voi va referiti la CSI ca nu va merge? Pentru ca mie imi merge ok. Si vreau sa spun, din nou, ca chiar e misto realizat, ca un joc pe PC... exploateaza puterile lui Omnia.
Da Stef,nu merge instalat....nu stiu de ce...imi da eroare ca nu merge instalat o sa ii dau un soft reset sa vad poate o sa mearga....dar sper sa nu fie ceva de la telu meu desi...nu sunt singura...
Sa fiu sincer nu ma dau in vant dupa solitaire dar CSI mi sa parut f misto , chiar nu am idee de ce nu merg jocurile La mine a mers din prima,la ambele jocuri.
Wow,Spiderman ... eu zic ca va fii misto,sper sa fie buna grafica ca la celalalte jocuri
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.