) Pai e setata Drobeta-Turnu Severin ca e versiunea postata de mine si probabil i-au ramas acolo adresele.
Pana gasesti pe cineva sa stai la cafea sa-ti explice, eu zic sa incerci sa iesi in aer liber ca sa se poata conecta, sa ii dai o adresa la care vrei sa ajungi, si automat el iti va depista pozitia (printr-o sageata) si te va ghida spre adresa data. Prima data conectarea va dura mai mult (cam 5 minute), asa ca tre' sa ai rabdare.
In pasi simpli: dai Igo.exe, adresa, cautare, aici in loc de Dr.Tr.Severin dai Brasov (presupun, sau oricare alt oras) si apoi numele strazii si acum poti introduce fie numarul de pe strada la care vrei sa ajungi, fie ai in dreapta jos o "cruce" (care de fapt simbolizeaza o intersectie) si poti da pe aceasta daca vrei sa ajungi la o strada care se intersecteaza cu strada data mai sus.
Simplu ca buna ziua.

Poti dupa aceea sa navighezi prin IGO pe la setari si sa ti-l setezi dupa pofta inimii. Eventual daca nu stii ce vrea sa zica fiecare rubrica, ai drept ajutor un "?" in dreapta jos in cadrul fiecarei rubrici, care e foarte util, explicandu-ti pas cu pas (in romana) fiecare setare ce face.
Mai mult de atat nu cred ca pot sa te ajut.
Succes!
P.S. Daca totusi nu te descurci, am vazut ca mai sunt utilizatori din Brasov pe forum, care cred ca te pot ajuta.
@sebysebu & dannytelo: Daca aveti versiunea postata de mine nu are cum sa nu va mearga, aceeasi versiune o folosesc si eu chiar si acum si am rezolvat fara sa mai fac vreun truc. Doar am facut ce v-am zis si voua.