Accesorii Samsung Omnia

21 605 vizualizări
459 răspunsuri
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
24 septembrie 2011, 16:27:17
grija sa ai doar la mufa de la lcd sa nu ii rupi ceva si cand desfaci ecranul original. la mine a fost super lipit cu lipici de margini am crezut ca-l rup in doua. la ecranul de schimb nici nu am mai pus lipici. sunt de mai bine de un an pe ecranul de schimb si merge ok
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Publicitate
Publicitate
maja_ro
MW Veteran
566 mesaje
din 24/02/2009
24 septembrie 2011, 18:21:55 • actualizat 24 septembrie 2011, 18:41:08 (2 ori)
- asa este, sunt lipite bine
- lipiciul este pe touchscreen, pe margine....dupa ce se indeparteaza folia protectoare, de pe touchscreenul nou, se observa ca mai are o a doua folie, doar pe margine ca un chenar, peste partea adeziva...trebuie luata jos si aceasta pentru a se lipii touchscreenul de display
- cel putin eu asa am intalnit la toate touchscreen-urile pe care le-am cumparat
- e bine sa se lipeasca touchscreenul de display pentru a nu intra praf intre cele doua si pentru a nu se misca unu fata de celalalt
- cum spunea si Cint, mare atentie la toate clemele care prind contactele, sunt din plastic si se rup usor
- daca nu ma insel, am postat mai demult un ghid de service unde este explicat foarte detaliat cum si unde se desface
- uite, am gasit ghidul ala...il descarci de aici
steff195
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
24 septembrie 2011, 19:00:23
Experinta mea, destula, in schimbat touch-uri la Omnia  :D ti-ar spune sa nu schimbi cu un astfel de touch luat de pe ebay. Pana la urma o sa constati ca nu a meritat sa pui asa ceva pe telefon. Dar daca zici ca nu esti in tara si nu poti comanda de aici... eu asta ti-as fi recomandat... eu merg de vreun an, sa zic, cu unul luat de pe gsmnet.ro.

In alta ordine de idei:
- touchscreen-ul trebuie sa incepi sa-l desfaci incet din partea de jos spre sus, adica de langa butoane spre sus;
- trebuie avuta grija, pe langa ce au spus baietii mai sus, si la grila de la difuzor cand o dezlipesti de pe touch, este o bucata metalica care, odata indoita, chiar si putin, nu neaparat pe jumatate, va arata inestetic dupa ce-o pui la loc;
- unele etape precum desfacutul modulului camerei si desfacerea butoanelor din fata pot fi omise.(zic asta pentru ca intr-un ghid de pe un site englez, care tot a fost afisat pe aici, nu stiu daca e acelasi cu cel postat mai sus de maja_ro, erau prezente si acele etape);
- LCD-ul propriu zis, cel de care e lipit touch-ul nu se desface, decat daca vrei sa-l schimbi si pe ala.
- trebuie avut grija si la conectorul touch-ului, undeva in partea de jos, de langa butoane..
- si bineinteles, atentie la praf cand instalezi noul touch... eu am incercat diverse metode si tot a mai ramas ceva intre... cel mai nasol e ca se vede in lumina soarelui mai mult.
draso
MW Lurker
213 mesaje
din 27/06/2009
30 septembrie 2011, 21:06:15 • actualizat 30 septembrie 2011, 21:12:59 (1 ori)
Am reusit!! N-a fost foarte greu dar am intampinat 2 probleme. Scriu aici poate o sa fie util cuiva in viitor:

- un surub strans foarte tare (unul din cele scurte) care mi-a luat o jumatate de ora sa-l desfac. N-am avut scule potrivite, setul de surubentile care au venit impreuna cu ecranul sunt de 2 bani, s-au tocit imediat. Asa ca am cumparat un set de surubelnite calumea (care a costat mai mult ca touch-ul  :D ) si s-a rezolvat repede

- nu m-am uitat inainte la touchul nou sa vad cat e de gros si cand m-am apucat sa-l dezlipesc pe cel vechi mi-am dat seama ca e facut din 3 folii suprapuse :) Am desfacut-o intai pe prima (din greseala, evident, credeam ca sunt in spatiul bun si pe acolo trebuie sa se desfaca). Cand am dat-o jos mi-am dat seama ca partea cu panglica e inca pe telefon. Am dat-o jos si pe aia si a ramas un strat de lipici aproape imposibil de dat jos. La faza asta m-am cam panicat ca in nici o filmare pe net nu vazusem ca trebuie dat jos lipiciul. Dupa ce m-am uitat la touchul nou mi-am dat seama ca mai e o bucata pe telefon care trebuie data jos. Aia a venit jos destul de greu. Am incercat sa manipulez cat mai putin tel sa nu intre praf pe display. Dupa faza asta a mers totul ok.

Steff, am citit si in posturile tale mai vechi ca nu sunt grozave touch-urile de pe ebay dar n-am avut ce face ca era asa de decalat ecranul ca abia mai puteam folosi telefonul. Cand ma intorc in tara daca se duce repede touch-ul asta o sa iau unul de pe gsmnet.ro

Acum trebuie sa ma obisnuiesc cu noul touch ca atunci cand scriam pe cel vechi stiam unde trebuie sa apas (pe langa) ca sa scrie ce vreau si din inertie fac si la cel nou la fel :)

Ca sursa de informatii am folosit ce scrie in acest topic si doua filmulete de pe youtube:

Film 1 (Engleza)

Film 2 (Germana)

Aveam telefonul luat de la Vodafone si acum lipseste sigla aia de sus, mi se pare tare ciudat, parca ar fi alt telefon :)
assu1000
Începător
22 mesaje
din 10/10/2011
13 octombrie 2011, 22:04:41
Salutare.As vrea sa comand si eu o carcasa de pe ebay...ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?de fapt as avea nevoie de touch screen,de partea aceea cromata si butoanele din fata...toate aceste am vaz ca fac in jur de 100 ron...la banii astia imi iau toata carcasa...ceva sfaturi?
relu
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
13 octombrie 2011, 22:32:55 • actualizat 13 octombrie 2011, 22:38:05 (1 ori)
la gsmnet touchscreenul, rama fata si butoanele fata(fara joystickul optic) + livrare fac exact 153lei...
la flashgsm, carcasa completa(rama fata, mijloc, capac baterie) e 99lei+livrare(in jur de 10lei), dar fiindca esti din bucuresti poti opta sa iei pachetul de la ei fara sa platesti livrarea; dezavantaj: nu au touchscreen si butoane...

eu doar ce mi-am comandat de la gsmnet un touchscreen si o folie de protectie, 48.4lei cu livrare... ceea ce mi se pare idiotenie este ca nu au posibilitatea sa ridic eu pachetul de la ei, fiind din constanta, sa nu mai dau 16lei aiurea la transport, dar asta e...
"Chiar și moartea e un început!"
r3mus
MW Luver
130 mesaje
din 17/07/2009
14 octombrie 2011, 18:38:35
Eu mi-am luat acum un an un touchscreen de la gsmnet si, fiind din Cluj dar aflandu-ma in Constanta, am putut sa-l iau direct de la ei. Si e de calitate...
relu
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
14 octombrie 2011, 20:34:17 • actualizat 14 octombrie 2011, 20:36:20 (1 ori)
ehh... Acum nu mai poti ridica comanda de la ei decat daca esti PFA* sau PJ* cu domeniu de activitate in electronica, mobile, etc. Chiar am intrebat cand m-au sunat pt confirmare si cica ei nu au casa de marcat sa vanda en-detail si de asta nu poti ridica personal comanda daca esti PF*.
Tampenia mare e ca de abia maine mi se face livrarea, cu toate ca sunt in Constanta. Azi 12:04 mi-au transmis ca pachetul a fost ridicat de curier si AWB-ul, acum la 20:30, pe situl FanCourier imi spune ca nu gaseste AWB-ul in baza de date.
Am mai cumparat eu de la ei acum ceva ani cand puteai sa iei direct fara comanda pe sit, si erau de treaba si seriosi, acum nusj ce sa cred.
Sper sa-mi vina comanda si sa fie touch-ul bun.

*pentru cei care nu stiu:
PF=persoana fizica
PFA=persoana fizica autorizata
PJ=persoana juridica(firma)
assu1000
Începător
22 mesaje
din 10/10/2011
16 octombrie 2011, 23:31:05
Multumesc pt sfaturi...am sa cumpar touch-ul de pe gsmnet...iar partea metalica am sa incerc sa o comand de pe ebay...
relu
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
17 octombrie 2011, 09:23:09
Am primit si eu touch-ul sambata, l-am montat deja, si la mine a ramas putin praf, dar nu prea se observa. Touch-ul functioneaza perfect, mi-a luat cam o ora sa-l schimb. Era bine daca imi luam si un instrument pentru desfacut carcase, dar am reusit fara sa rup vreo clema.
Înapoi la Samsung Omnia
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 17 ani
chester
MW Addicted
Ultimul acum 14 ani
relu
CleanUP Crew
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.049⋅6⋅5
Portalul tău de telefoane mobile!