Buna. Pritenul meu are un ASUS P535, si-a activat activesync si dupa aceea i s-au sters, au disparut din memorie toate numerele de telefon. Nu ma pricep prea bine, dar m-am gandit ca poate le-a transferat in calculator?!!! A mai patit cineva asa ceva ?
Edited by Mishulica at 05-01-2009, 16:44
Discutii despre ActiveSync
562 vizualizări
3 răspunsuri
Linkuri topic "Discutii despre ActiveSync"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
11 mesaje
din 10/05/2009
10 august 2009, 14:31:06
imi spuneti va rog si mie cum se foloseste active sync ...cum sa instalez anumite programe prin intermediul lui...dar va rog sa imi explicati mai babeste k nu sunt prea bun in domeniu.Multumesc!
MW Addicted
1204 mesaje
din 21/04/2006
10 august 2009, 14:44:48
Programele pentru un dispozitiv Windows Mobile sunt ori .cab ori .exe-uri pentru PC.
.cab-urile se copiaza pe telefon si se instaleaza tot dupa telefon.
.exe-urile pentru PC se instaleaza dupa PC, avand telefonul sincronizat cu PC-ul prin ActiveSync.
Adica, in cazul .caburilor, copiezi .cab-ul pe cardul telefonului, intrii cu File Explorer in folderul in care l-ai copiat si dai 'click' pe el.
La cele dupa PC, dublu click pe executabil si de acolo next - next pana iti va afisa Active Sync sa urmaresti ecranul telefonului.
.cab-urile se copiaza pe telefon si se instaleaza tot dupa telefon.
.exe-urile pentru PC se instaleaza dupa PC, avand telefonul sincronizat cu PC-ul prin ActiveSync.
Adica, in cazul .caburilor, copiezi .cab-ul pe cardul telefonului, intrii cu File Explorer in folderul in care l-ai copiat si dai 'click' pe el.
La cele dupa PC, dublu click pe executabil si de acolo next - next pana iti va afisa Active Sync sa urmaresti ecranul telefonului.
[img]http://i27.tinypic.com/2yy4ikw.jpg[/img][img]http://fc09.deviantart.com/fs29/f/2008/050/0/6/Tonberry_by_CookiemagiK.gif[/img]
Începător
11 mesaje
din 10/05/2009
13 august 2009, 00:59:25
oky ...mersi mult de lamurire!;)
Înapoi la Discuții tehnice PPC
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.