Din pacate romanul e ca sugativa cand e vorba de importat prostii... vedeam aseara pe la tv tot felul de chestii organizate pe la noi de Haloween dar daca i-ai fi intrebat pe toti aia ce inseamna termenul Haloween pun pariu ca n-ar fi avut ce raspuns sa dea. **topic inutil,zic eu**
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
cea mai proasta prostie copiata de romani pana acuma,macar daca tot a facut-o putea sa o faca cum trebuie da au copiat si astia cum au copiat si manelele,deci halloween e o manea nimic nu pot intelege,televizorul ar trebui interzis la unii romani,aseara era sa bat un copil pe strada parca era nebun saracu,era imbracat in ceva nu m-am prins in ce si se tot fataia ca retardatu in fine astia sunt abia primii ani,sa vedeti peste vreo 10 ani cum va iesi,salbatici
pai da... ia intreaba-i pe aia de ii vezi de Halloween cand e ziua nationala de exemplu
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
01 noiembrie 2008, 19:35:26 • actualizat 01 noiembrie 2008, 19:46:49 (1 ori)
Nu stiu ce si cum e in Romania, dar astia de aici de la broscari se bucura... Nepotelul meu nu mai poate de bucurie cand merge pe la cunostinte imbracat in mai stiu eu ce monstru... Macar cat sunt copii sa se bucure.. Sau ar trebui sa le spunem de la 2-3 ani ca mos craciun e doar o pacaleala?
Ce copii se bucura? Sau au fost indobitociti si ei? De fapt asta se si urmareste!
generatia mcdonalds. da-le mancare si prilej de sarbatoare cat sa nu le pui mintea sa gandeasca si ai consumatorul ideal
te pomenesti ca tie nu ti-o placea sa mananci si sa sarbatoresti. Cand faci asta odata cu tot mapamondul, parca e si mai emotionant, creand o atmosfera specifica, mai ales de Valentine's Day. Parca te inconjoara, e frumos. In genul sarbatorilor de iarna...
de-ati sti cate prostii au fost importate de la americani..de la coca cola pana la Mos Craciun (de fapt Sfantul Nicolae via emigrantii din tarile nordice), Iepurasul de Pasti, Valentine's Day, mascatii de Halloween si altele ...ma intreb ce alta natie a exportat atatea obiceiuri si produse care sa prinda ...unelte de propaganda care au prins peste tot ..intreaba un pustan rahitic din Africa centrala daca stie ce e ala aragaz si nu stie, dar Coca Cola sau
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.