Salut! Am si eu o problema sunt clasa a 11-a la mate-info si as vrea sa ma transfer la stiinte sociale se mai poat face transferuri sau numai pana in clasa a 10-a? se mai dau diferente ? si la ce obiecte ? multumesc anticipat pentru raspunsuri
pentru cei care se intreaba de ce am creat topic numai pentru chestia asta, am creat ca nu am gasit alt topic in care sa postez si daca postam in altul eram offtopic
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
27 octombrie 2008, 18:06:02 • actualizat 27 octombrie 2008, 18:06:45 (1 ori)
am si eu un elev nou venit in clasa,si eu sunt tot in clasa a 11-a deci ,nu e nici o problema,te transferi din semestrul 2,si dai ceva diferente la cateva materii... du-te la secretariat,acolo sigur iti zice cum se procedeaza...
ala de la mine din clasa vine de la filologie la turism si economie:P
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.