EMO-KiDs Stil de viata sau o moda

4 913 vizualizări
359 răspunsuri
ov1d1u
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
27 aprilie 2009, 16:18:20
Phenomen 27-04-2009 16:07:08
Offtopic mascat :))...,emoneii nu au pretentii la telefoane,unii nu au chiar deloc,pur si simplu nu stiu de ce,dar nu sunt pasionati deloc :)
Pai e si normal, "emoneii" sunt mai mult cu sensibilitatea, iar sensibilitatea nu are nicio legatura cu telefoanele mobile (asta numai daca telefonul nu e un... Samsung SGH J700  :D )
Publicitate
Publicitate
wurdulak
MW Addicted
2320 mesaje
din 11/02/2006
30% warn
Symbian
27 aprilie 2009, 16:32:08
ba de ce nu au? Si eu baiet sensibil dar imi plac telefoanele. :naughty:
un tel. Emo: iPHONE. :))
ov1d1u
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
27 aprilie 2009, 16:40:19
Cel mai emo telefon e w880i  :D La cat de subtire e, cu putin efort iti poti taia venele cu el :roll: (p.s. nu am incercat, e doar o supozitie :)) )
Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
Windows CE
27 aprilie 2009, 17:35:19
Am avt eu VK2000. Era cel mai subtire din lume. 8,8 mm parca.
Xyph3r
MW Addicted
1162 mesaje
din 09/08/2006
27 aprilie 2009, 17:43:59
Ia cumparati voi lame si lasati telefoanele in pace.... :death: :lol:
AryadnaLovePlacebo
Începător
1 mesaje
din 21/05/2009
21 mai 2009, 23:20:13
In primul rand Tokio Hotel nu canta muzica emo (Hill Hannah e trupa emo sau My Chemical Romance). Si daca vreti sa stiti ce simte un emo ascultati pe YouTube melodia asta: Tearjerker (by KoRn). Uitati si versurile: "~*~ Tearjerker ~*~
Well I wish there was someone
Well I wish there was someone
To love me

When I used to be someone
And I knew there was someone
That loved me

As I sit here frozen alone
Even ghosts get tired and go home
As they crawl back under the stones

And I wish there was something
Please tell me there's something better
And I wish there was something more than this
Saturated loneliness

And I wish I could feel it
And I wish I could steal it
Abduct it, corrupt it, but I never can
it's just saturated loneliness

Does the silence get lonely?
Does the silence get lonely?
Who knows?
I've been hearing it tell me
I've been hearing it tell me
Go home

Cause the freaks are playing tonight
They packed up and turned out the lights

And I wish there was something
Please tell me there's something better
And I wish there was something more than this
Saturated loneliness

Abduct it, corrupt it, but I never can
It's just saturated loneliness

And the bath waters cold
And this life's getting old

Abduct it, corrupt it
Abduct it, corrupt it
But I never can
I never can
Never Can
Never Can
Never Can"
Eu nu sunt emo, sunt nu-metalista dar am multi prieteni care sunt cu adevarat emo. Nu este totul despre placerea taierii cu lama sau a sinuciderii ori alte tampenii ca atea ci este vorba despre niste oameni foarte sensibili care pun orice la suflet. Si din cauza unor tampiti de cocalari care se cred cei mai tari din intreg universul si care fac misto de toti cei care nu asculta Salam sau cine stie ce manelist cu vreo 5 vile ori din cauza unor parinti dezinteresati ajung la un sfarsit tragic. Daca vreti sa numai existe emo trebuie sa va uitati mai intai la voi si sa va intrebati daca ati jignit vreodata vreun emo. Daca da atunci schimbati-va! Ce naiba! Voi faceti ca acesti copii emo sa existe si tot voi va intrebati ce ce exista atat de multi.
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Cause soulmates never die
filip
MW Addicted
2171 mesaje
din 06/02/2008
50% warn
22 mai 2009, 00:06:40
Buna... bine ai venit pe forum, curios ca pe un site de profil it&c lumea vine si isi face cont ca sa raspunda intr-un topic legat de emo... inca mai sunt pe val emoneii? In fine... sedere placuta... inca nu mi-am vandut samsung-ul, dar daca primesc maine cum mi s-a promis un N95 de 8 Gigi (d-ala negru cu rami dublati) va trebui sa gasesc un emo pt. samsung :)) :roll:
ov1d1u
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
22 mai 2009, 00:12:57 • actualizat 22 mai 2009, 00:14:16 (1 ori)
Ce n-au inteles niciodata copii astia emo e ca in lumea asta trebuie sa te arati leu, chiar daca tu de fapt esti un mielusel. Si e normal ca lumea sa se ia de tine din moment ce tu postezi drept o pisicutza plangacioasa (cuvantul a posta nu se refera la a posta pe un forum - asta ca sa nu fiu inteles gresit). Emo e oricine, intr-o anumita masura: nu cred ca exista om in lumea asta care sa nu simta suferinta, regrete, etc. Copii emo pe care ii vedem pe strada nu sunt decat niste cocalari devoratori de manele (ca da, majoritatea asculta manele) care au mirosit curentul occidental si li se pare cool (aka "tru") sa se imbrace in culori inchise, sa isi lase par lung si sa se vopseasca brunet. E doar nevoia de atentie a omului, nevoia de a fi bagat in seama si nevoia de a face apartenenta la un grup. Si ce-i drept moda asta prinde in ziua de azi, dar asa cum au fost si alte trenduri, asa va disparea si trendul emo si va ramane demodat.

Sinuciderile la adeptii emo nu sunt decat gesturi de rebeliune (in majoritatea cazurilor) negandite suficient inainte de a fi puse in aplicare. Cand vrei sa te sinucizi te arunci in fata trenului, nu iti tai venele cu lama (caz in care sunt sanse mari sa scapi viu, asta daca ti le tai in mod amator).
filip
MW Addicted
2171 mesaje
din 06/02/2008
50% warn
22 mai 2009, 00:18:22
Foarte bine punctat! Bravo! Ai o minte limpede, imi place! Noapte buna mobiilewave, eu ma retrag.
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
22 mai 2009, 00:23:44
ei se sinucid usor...cat sa nu moara :lol:
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
filip
MW Addicted
2171 mesaje
din 06/02/2008
50% warn
Symbian
22 mai 2009, 09:16:54
Parca un vers de la Parazitii spunea: "sunt un sinucigas, ma sinucid in reprize..."
heliu
MW Lurker
229 mesaje
din 06/06/2007
Nokia6500c
22 mai 2009, 10:29:18
Dupa parerea mea stitul de viata al acestor persoane este cu totu iesit din comun!Isi îneaca amarul in tigari si bautura!Veneam intro seara si am vazut doi colegi de ai mei care beau spirt !stateau si cerseau bani de la mine ca sasi cumpere de baut!Asta nui stil de viata in cativa ani mori !Inteleg si eu asculta muzica pe care o asculta ,se îmbracata cum se îmbracata dar totul are o limita dupa parerea mea!
audculori
MW Addicted
1467 mesaje
din 31/01/2009
43 aprecieri
22 mai 2009, 18:14:19
ov1d1u 22-05-2009 00:12:57
Ce n-au inteles niciodata copii astia emo e ca in lumea asta trebuie sa te arati leu, chiar daca tu de fapt esti un mielusel. Si e normal ca lumea sa se ia de tine din moment ce tu postezi drept o pisicutza plangacioasa (cuvantul a posta nu se refera la a posta pe un forum - asta ca sa nu fiu inteles gresit). Emo e oricine, intr-o anumita masura: nu cred ca exista om in lumea asta care sa nu simta suferinta, regrete, etc. Copii emo pe care ii vedem pe strada nu sunt decat niste cocalari devoratori de manele (ca da, majoritatea asculta manele) care au mirosit curentul occidental si li se pare cool (aka "tru") sa se imbrace in culori inchise, sa isi lase par lung si sa se vopseasca brunet. E doar nevoia de atentie a omului, nevoia de a fi bagat in seama si nevoia de a face apartenenta la un grup. Si ce-i drept moda asta prinde in ziua de azi, dar asa cum au fost si alte trenduri, asa va disparea si trendul emo si va ramane demodat.

Sinuciderile la adeptii emo nu sunt decat gesturi de rebeliune (in majoritatea cazurilor) negandite suficient inainte de a fi puse in aplicare. Cand vrei sa te sinucizi te arunci in fata trenului, nu iti tai venele cu lama (caz in care sunt sanse mari sa scapi viu, asta daca ti le tai in mod amator).
:roll: Ar fi lumea mult mai frumoasa fara cocalari ce se cred emo !
Daca au probleme cu sensibilitate se pot duce bine merci la psiholog , daca nu pot trece de ea..
autor subiect #329
PhenNnom
Admin
2439 mesaje
din 29/07/2008
50 aprecieri
16 septembrie 2009, 17:11:28 • actualizat 16 septembrie 2009, 17:12:24 (1 ori)
Multi se cred emo,,doar pentru felul de ase imbraca/aranja.Cei care isi pun statutul de EMO,sunt de fapt cocalarii.Ei nu stiu ce inseamna sa ai sentimente,ce inseamna sa stai in fiecare seara sa te gandesti la problemele care exista pe lumea aceasta,ei nu spera la o lume mai buna,ci doar la multe gagici,si cat mai multi bani,pentru ceilalti sa ai bani e fericirea,se intampla sa cunosc multi oameni (adolescenti majoritatea),si ii aud zicand "Daca as avea eu banii lui Becali" sau "Doamne ce bine arata tipa asta..ce i-as face.." .. E adevarat,e dreptul tau sa te gandesti la femei,oricine vrea o femeie "buna",dar sa fii fericit DOAR pt atat ???? Not . Iar cei EMO,chiar si parintii sunt responsabili pentru starea lor.Un copil are nevoie de un model de urmat,nu de critici,sper sa am dreptate cu aceste cuvinte.Degeaba spuneti voi ca omul traieste pentru a zambi,a fi fericit.Cam asta am avut de zis,sper sa nu imi iau injuraturi degeaba,caci tot la critici sunteti si voi experti.Noi nu avem nimic cu voi,voi aveti ceva cu noi,suntem mai sensibili,si drept urmare in loc sa ne sprijiniti,mai rau ne distrugeti sperantele. !
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Publicitate
Publicitate
virusONwap
Acces restricționat
1228 mesaje
din 16/10/2005
83% warn
16 septembrie 2009, 17:16:44
Ai perfecta dreptate aici.majoritatea sunt cu orgoliu la pamint si asta ii face sa devina penibili...in majoritatea cazurilor,devina sunt parintii nepasatori :(
[img]http://mobilewave.ro/forum/thumbs/photos/535_375.gif[/img]SCRIS DE PE MARTE  :D
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 17 ani
PhenNnom
Admin
Ultimul acum 11 ani
cypryan
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.033⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!