06 decembrie 2007, 14:04:58 • actualizat 06 decembrie 2007, 14:06:05 (2 ori)
am si eu o problema cu windows-ul: nu stiu cum s-a intamplat ca am reusit sa dau peste cap felul cum se deschid folderele:cand dau dublu click pe ele nu se mai deschide normal ci intra in functia search.acum sunt nevoit sa deschid orice folder cu click dreapta si open.cum pot rezolva si eu problema asta ? care stiti, va rog postati sau pm me da repede ca ma scoate din sarite....daca nu am postat unde trebuie sorry....
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
[SP 3] link direct Systeme de operare suportate: Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Home Edition N; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Professional N; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Starter Edition; Windows XP Tablet PC Edition.
P.S. Daca aveti instalat Genuine Advantage nu va chinuiti sa-l instalati...fiindca pack-ul nu e final
nimic,golesti spatiul de pe partitie....Dar nu e necesar sa stergi.Ce mai bine sterge din Windows/Prefetch/ acolo se cam aduna temporare si alte fisiere inutile
Unele foldere din folderul WINDOWS. In rest, poti sterge multe de pe acolo. Dar de ce intrebi ? Vrei sa eliberezi spatiu ? Incearca Disk Cleanup. Start > All Programs > Accessories > System Tools.
16 decembrie 2007, 15:54:22 • actualizat 16 decembrie 2007, 16:02:55 (2 ori)
revelatia windowsului as numi ceea ce am gasit aici Black XP 6.10 DVD Final , da este ultima versiune de windows black ce include genuinele,codul de activare si o multime de programe ce sunt gata incluse si de care avem nevoie ( printre care si antivirus full si bun de scan dupa ce ii dati update,binenteles ) ( ofice suite 2007 + updateurile ,nero 8,internet explorer 7,windows media player 11 ,alcohol full,aproape toate codecurile existente etc etc ) este mult mai bun ca vista,mult mai stabil ca orice windows lansat pe piata pana la ora actuala... ce trebuie sa faci pt al avea,simplu,il descarci,il scoti cu winrarul,il copiezi pe un dvd cu nero sau alcohol si il instalezi pe ce PC doresti ... enjoy it
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.