Lista cu problemele HTC Touch Pro
10 537 vizualizări
77 răspunsuri
Linkuri topic "Lista cu problemele HTC Touch Pro"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
17 mai 2009, 21:14:50
Cine ma ajuta si pe mine:Nu pot vedea numarul care ma apeleaza si nici numele chiar daca-l am in agenda este negru fuldalul imi apara doar bara de slide answer/reject
Mitica la PUSCARIE!!!
Începător
4 mesaje
din 01/07/2011
01 iulie 2011, 10:50:02
Salutare, de curand am achizitionat de la un prieten un HTC Touch Pro . Acesta il are cam de un an, dar arata ca nou, in sensul ca a avut grija de el si nu a umblat in soft .
Ok, am bagat cartela in telefon, dar nu pot trimite mesaje .Imi apare urmatoarea eroare "your text message cannot be sent ..." .
Am cautat pe Google, iar toata lumea zicea sa intru in setari , la conexiune si sa setez numarul acela de la vodafone, problema e ca atunci cand dau get settings , imi da o eroare in care spune ca nu a putut solicita setarile de la retea .
Ok, am bagat cartela in telefon, dar nu pot trimite mesaje .Imi apare urmatoarea eroare "your text message cannot be sent ..." .
Am cautat pe Google, iar toata lumea zicea sa intru in setari , la conexiune si sa setez numarul acela de la vodafone, problema e ca atunci cand dau get settings , imi da o eroare in care spune ca nu a putut solicita setarile de la retea .
Admin
2439 mesaje
din 29/07/2008
50 aprecieri
01 iulie 2011, 18:34:20
Fa-i un Factory Reset
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Începător
4 mesaje
din 01/07/2011
01 iulie 2011, 21:06:51
I-am facut un hard reset, dar nimic . Cineva mi a zis sa cer la vodafone un sim nou ca sa mearga .
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Vezi daca e corect numarul centrului de mesaje, eventual introdu-l manual, nu ai de ce sa dai get settings.
Începător
4 mesaje
din 01/07/2011
01 iulie 2011, 23:54:45
deci intru in start - settings - phone - services si cand dau get settings la voice mail and text messages imi da o eroare "cannot read settings from the network ..
Poate ca gresesc eu, se schimba altfel ?
Poate ca gresesc eu, se schimba altfel ?
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
Din cate tin eu minte poti intra direct in mesaje, click la meniu si ar trebui ca la setari sa apara si campul unde e trecut numarul respectiv. Repet, nu stiu sigur daca e asa, nu am mai umblat pe wm de mai bine de juma' de an.
Începător
4 mesaje
din 01/07/2011
03 iulie 2011, 13:18:46
Am gasit !
Dupa cateva zile de cautat pe google ...
Pentru cei care mai au probleme cu mesageria/ trimiterea sms urilor ii sfatuiesc sa urmeze acest tutorial . ( e pentru windows mobile ! )
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433433
Dupa cateva zile de cautat pe google ...
Pentru cei care mai au probleme cu mesageria/ trimiterea sms urilor ii sfatuiesc sa urmeze acest tutorial . ( e pentru windows mobile ! )
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=433433
MW Lurker
284 mesaje
din 06/07/2012
1 aprecieri
16 septembrie 2012, 10:46:21
PhenNnom 01-07-2011 18:34:20
Fa-i un Factory Reset
pauza
Începător
7 mesaje
din 21/07/2014
22 iulie 2014, 01:12:53
Am si eu o problema cu internetul ! ...detin un telefon HTC TOUCH PRO 2! ..l-am achizitionat de la un prieten din Anglia ..sunt mutumit de el ..cu toate ca merge cam greut ..la aplicatii ..se cam blocheaza ..dar asta nu e marea problema ..PROBLEMA ESTE CU INTERNETUL ..! am setariile facute ..imi merg ! ..dar ..pe faceebok nu pot intra ....nu pot descarca aplicatii ..imi apare mereu ''certificate error '' ..nu-mi pot descarca messenger ..
..pot intra de pe fb ..doar de pe google .! ..cel vechi ! ..ce pot face ..am inteles de la un consultant vodafone ..de la internet ..ca e o problema de la internet ..ceva de la retea ..
..pot intra de pe fb ..doar de pe google .! ..cel vechi ! ..ce pot face ..am inteles de la un consultant vodafone ..de la internet ..ca e o problema de la internet ..ceva de la retea .. MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Începător
7 mesaje
din 21/07/2014
24 iulie 2014, 19:16:47
am si eu o problema cu internetul pe htc touch pro 2 ..dar nu pot folosii aplicatii ..
...descarca faceebok ...instala ...ce ar putea sa aibe? va rog ajutati-ma !
...descarca faceebok ...instala ...ce ar putea sa aibe? va rog ajutati-ma ! CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
24 iulie 2014, 22:39:23
Te-a intrebat ov1d1u mai sus daca ai data setata corect pe telefon. Asta ar putea fi cauza problemei cu certificatele.
In alta ordine de idei, telefonul asta e cu Windows Mobile(un sistem de operare invechit), iar aplicatia de fb pt sistemul asta nu a mai fost actualizata de mult timp, iar de atunci s-au modificat multe la fb, ceea ce ar putea explica de ce nu iti merge fb pe el.
De unde iti iei aplicatiile pt el?
In alta ordine de idei, telefonul asta e cu Windows Mobile(un sistem de operare invechit), iar aplicatia de fb pt sistemul asta nu a mai fost actualizata de mult timp, iar de atunci s-au modificat multe la fb, ceea ce ar putea explica de ce nu iti merge fb pe el.
De unde iti iei aplicatiile pt el?
Începător
7 mesaje
din 21/07/2014
30 iulie 2014, 12:47:04
Da ov1d1u ..am data setata corect ..si tot asa imi apare ..! si Relu ..am incercat sa intalez multe aplicatii . nimbuzz .parlingo ..mai multe versiuni de faceebok ..dar toate au o problema la conectare ...am incercat si pe wi-fi ..si tot asa ..imi face ..nu-mi pot instala nicio aplicatie ...ceea ce pot face cum am mentionat ....decat dupa browser pot intra....de ex ..google.com\facebook .! ...
....nu stiu ce sa mai fac ..va rog ajutati-ma !
....nu stiu ce sa mai fac ..va rog ajutati-ma ! CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
30 iulie 2014, 18:30:20
Sa inteleg ca ai reusit sa instalezi aplicatiile respective, dar nu se conecteaza la net. Daca iti face la fel si pe Wi-Fi e clar, sunt prea vechi, iar serverele serviciilor respective nu le mai accepta accesul.
Ai putea incerca sa bagi Android pe telefon. Pentru asta am gasit un tutorial bun aici. E cam vechi, versiunea 2.2 Froyo, dar e mai bun decat WM si ar trebui sa-ti mearga aplicatiile pt FB si altele.
Ai putea incerca sa bagi Android pe telefon. Pentru asta am gasit un tutorial bun aici. E cam vechi, versiunea 2.2 Froyo, dar e mai bun decat WM si ar trebui sa-ti mearga aplicatiile pt FB si altele.
Înapoi la HTC Diamond & HTC Touch Pro
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.