Virg...Bun venit pe forum.NU exista Windows Mobile pentru SE p1i.Telefonul are platforma Symbian UIQ.Deci,este imposibil . Mai era cineva care vroia WindowsMobile pe n73 )
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
va rog, ma poate ajuta cineva cu un raspuns la o intrebare? pe un w950i se poate pune pachet de limbi cu ungarian sau doar ungureste? ma intereseaza varianta prin care instalezi doar un fisier .sis ca am inteles ca se poate si asa....va multumesc si va doresc o zi buna
La orice uiq se poate instala pachete de limba in format sis daca sunt concepute pentru versiunea ta de firmware (versiunea de organizer e cea mai importanta). Le descarci de pe situl oficial.
Nu-i mai zice @modoran,nu vezi ca el cere maghiara?? In locul celor de la SE as interzice aceasta limba pe telefoanele mobile! Sa invete romana,si-asa nu stiu sa vorbeasca bine!
Interesul celor de la SE este (sau era in cazul uiq ) sa vanda cat mai multe produse. Si cum din pacate sunt multi unguri (prea multi chiar ) nu se puteau lipsi de o asa piata de desfacere.
Interesul celor de la SE este (sau era in cazul uiq ) sa vanda cat mai multe produse. Si cum din pacate sunt multi unguri (prea multi chiar ) nu se puteau lipsi de o asa piata de desfacere.
I de acord cu tine, au adus in santier unguri sudori k parca in romanica nu sunt meseriasi. . .p.s. multumesc modoran, vineri prostesc shoachitza de ungur cu w950i la 750 ron
Incearca SuperSound by dongxanh. Parca V2 pt P1i era bun, dar unii laudau si V3 pt P990i. N-am testat niciodata si nu stiu daca merge dar aia care l-au probat spun ca da. Gasesti toate variantele aici, spor la testat!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.