Sincer ... nu. Oxigenul arde la o presiune uriasa nu? Nu cred ca poate fi reprodus natural fenomenul. Eu zic sa ne mutam pe topicul Lumea Stiintei pentru ca aici suntem offtopic
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Cu ceva ani in urma am auzit o stire.Cica un meteorit cu diametru de 2 km a trecut pe langa planeta noastra cu o viteza de 20.000km/h.Oamenii de stiinta precizeaza ca daca atingea pamantu distrugea o suprafata asemenea Europei.
Cica sfarsitul lumii va fi pe 26 octombrie 2028 cand un meteorit va intra in coliziune cu Pamantul.Oamenii de stiinta vor sa ascunda lucrul acerta de teama ca nu cumva lumea sa intre in panica.Totusi,cativa cercetatori au facut public acest lucru sustinand faptul ca oamenii au dreptul sa stie adevarul.A fost un documentar foarte interesant.Eu nu stiu cat e de adevarat dar ma intreb de ce acel documentar nu a mai fost dat pe nici un post
Haha .. ce glume bune. Un meteorit in decurs de un an isi schimba traiectoria de zeci de ori. Chiar crezi ca in 2028 va veni nenea meteoritu si o sa ne pape? Lool ..
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
asa se zicea si inainte ca va veni sfarsitul. mai degraba ne autoexterminam noi singuri cu razboaie,etc decat asta. si chiar si asa in momentul de fata avem bomba cu neutroni. cine stie ce putere de distrugere vom avea peste 20 de ani. tin minte ca in liceu visam... ce ar fi sa joci cs pe mobil.iata ca acum se poate. ce vreau sa zic e ca tehnologia avanseaza destul de repede . daca suntem constienti de ce ne asteapta poate reusim sa contracaram acea amenintare
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
.. ''nici o'', ''nici un'' se scriu mai nou (conform noilor reguli gramaticale) nicio, niciun.
da..am vazut acum cateva saptamani la tv un reportaj despre asta si am ramas ce i-o apucat?cred ca eu chiar daca voi scrie gresit,voi pastra veche scriere. Logica mea e ca nici e o negatie iar o ,un,unul etc se refera la o persoana. Mi se pare aiurea sa alipesti o negatie in asa fel.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
25 martie 2006, 15:15:41 • actualizat 25 martie 2006, 15:17:04 (1 ori)
Dumnezeu să o ierte . mai n-ter cum poți să spui că e gândeștete câtă istorie știa țestoasa aia. a trecut prin două Războaie Mondiale și a supraviețuit.
Stiati ca (,) copilu` lu baba aia de 67 de ani sau cat are , traieste bine mersi ?? deocamata...pana moare baba si va suferi toata viatza.... saracu copil ...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.