Radio streaming: aplicatie JAVA + Orange wap unlimited
14 535 vizualizări
222 răspunsuri
Linkuri topic "Radio streaming: aplicatie JAVA + Orange wap unlimited"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
29 aprecieri
MW Addicted
2047 mesaje
din 14/07/2008
18 aprecieri
Symbian
stiu spider ,dar eu nu prea am acoperire la 3g unde stau,poate doar daca ies din casa ,asa ca sanse mici,
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
SymbianJohnnyD 06-08-2008 18:15:40
Pe n70, a reusit careva sa faca sa mearga? la mine nu vrea...Edit: i'am dat de cap...

[img]http://sharemobile.ro/thumbs/934/Clip1.jpg[/img]
Symbian
#sharemobile/data/share/10574/Screenshot0005.jpg asta e eroarea care apare cand vreau sa ascult un radio din lista aia. Stie cineva ce are sau ce trebuie sa fac ca sa mearga?? Multumesc
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
Of of of...
Serverul de rebroadcasting din primul post e pe PC-ul meu de acasa, care acum e oprit. Instalati-va scriptul ala pe site-urile voastre (e un script php) si conectati-va la el. Eu l-am instalat pe un freehost si merge. Adresa e http://redoxwap.freehostia.com:80/radio/mp3.php . Faceti cat mai multe servere ca sa nu il sugrumam pe asta...
Serverul de rebroadcasting din primul post e pe PC-ul meu de acasa, care acum e oprit. Instalati-va scriptul ala pe site-urile voastre (e un script php) si conectati-va la el. Eu l-am instalat pe un freehost si merge. Adresa e http://redoxwap.freehostia.com:80/radio/mp3.php . Faceti cat mai multe servere ca sa nu il sugrumam pe asta...
sysop:)
1531 mesaje
din 25/06/2005
12 aprecieri
Nokia3110c
Super tare! Chiar merge....testat pe nokia 3110c! Bravo Ovidiu!
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Symbian
si pe e51 merge !
ovidiu
ovidiu
[img]http://sharemobile.ro/thumbs/934/Clip1.jpg[/img]
MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
Symbian
Superb! Imi merge kiss.fm.ul ,fara intrerupere! Kissfm+navigat pe wap=merge perfect prin 3,5G! Multumim Ovidiu!! Bravo!
Ps: telefonul de pe care merge e n95 8gb!
Ps: telefonul de pe care merge e n95 8gb!
>> @_The_B3st <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
MW Veteran
731 mesaje
din 01/04/2008
1 aprecieri
07 august 2008, 13:50:21 • actualizat 07 august 2008, 14:31:20 (2 ori)
Ovidiu in primul rand BRAVO!
Din pacate pt mine si cred ca si pentru ceilalti posesori de aparate cu windows mobile chestia nu prea functioneaza.Problema este : Am incercat aplicatia si pe platforma jbed pe WM si nu merge pt ca nu poate reda fisiere mp3 (platforma java). Poate alte versiuni sunt capabile..La fel ca la DSF platforma Java care o folosesc respectiv Jbed Build 20080222.3.1 nu suporta astfel de formate.Imi da o eroare de genul "Stream Player Error:type audio/aacp(mpeg) is not supported!"
FUCK!!!
M-am chinuit sa-mi fac si server cu toate ca am IP dinamic pt a asculta de exemplu KissFM prin apn Wap!
Rog toti posesorii de device-uri cu win mobil daca gasesc vreo solutie sa anunte poporul.O sa caut si eu.
Tanks!
PS-am incercat si cu emulatorul IBM MIPD 2.0 v:2.3 rezultatul fiind deasemenea negativ
Din pacate pt mine si cred ca si pentru ceilalti posesori de aparate cu windows mobile chestia nu prea functioneaza.Problema este :
FUCK!!!
M-am chinuit sa-mi fac si server cu toate ca am IP dinamic pt a asculta de exemplu KissFM prin apn Wap!
Rog toti posesorii de device-uri cu win mobil daca gasesc vreo solutie sa anunte poporul.O sa caut si eu.
Tanks!
PS-am incercat si cu emulatorul IBM MIPD 2.0 v:2.3 rezultatul fiind deasemenea negativ
[IMG]http://i295.photobucket.com/albums/mm139/BigCall/Demonoid-1.jpg[/IMG]
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
Multumesc tuturor pt "bravo"-uri
Ma bucur ca v-am putut fi de folos. I-am lasat un mesaj autorului aplicatiei in care l-am rugat sa implementeze si un sistem de proxy, sper sa tina cont de sugestia mea. Eu unul voi cumpara versiunea full a aplicatiei - autorul ei merita toti banii pentru ce a facut. Sa speram ca aceasta metoda va ramane functionala pentru totdeauna. 
edit: puteti asculta si melodii la cerere folosind aceasta aplicatie. Iei un link catre un mp3 de pe internet si il pui in aplicatie
Util cand nu te tine memoria telefonului ca sa pui mp3-uri
Ma bucur ca v-am putut fi de folos. I-am lasat un mesaj autorului aplicatiei in care l-am rugat sa implementeze si un sistem de proxy, sper sa tina cont de sugestia mea. Eu unul voi cumpara versiunea full a aplicatiei - autorul ei merita toti banii pentru ce a facut. Sa speram ca aceasta metoda va ramane functionala pentru totdeauna. 
edit: puteti asculta si melodii la cerere folosind aceasta aplicatie. Iei un link catre un mp3 de pe internet si il pui in aplicatie
Util cand nu te tine memoria telefonului ca sa pui mp3-uri
MW Addicted
2803 mesaje
din 20/08/2005
Windows CE
Mda, se pare ca e o problema in ceea ce priveste platforma WM. Nici la mine nu vrea. Oricum felicitari pentru descoperire!
MW Addicted
1993 mesaje
din 30/01/2007
12 aprecieri
07 august 2008, 20:13:45 • actualizat 07 august 2008, 20:28:45 (3 ori)
ce are in plus varianta full?
la prima vedere am gasit doar asta:
private void a(String s1, String s2, int i1)
{
Log.write("Loading live365 playlist..");
if(aH > 3)
{
showMessage("You have reached limit of list loading for demo version. Please buy full version to avaoid this restrintion.", false, this);
return;
} else
{
aH = aH + 1;
bc = get_lstRadioList();
a("Loading...", "Loading Live365.com presets. Please wait.", be);
cancelList365();
aQ = new Live365(this, Contents.getRadio(), i1, aC, s1, s2, Contents.getLive365(), null);
return;
}
}
public void loadPlayList(String s1, int i1)
{
Log.write("Loading playlist..");
if(aH > 3)
{
showMessage("You have reached limit of list loading for demo version. Please buy full version to avaoid this restrintion.", false, this);
return;
} else
{
aH = aH + 1;
bc = get_lstRadioList();
a("Loading...", "Loading custom radio list. Please wait.", bd);
e();
String s2 = "http://www.sitex.com.ua/en/products/mWebPlayer/scripts/load.php?lid=" + s1;
aP = new ListLoader(this, s2, Contents.getRadio(), i1);
return;
}
}
la prima vedere am gasit doar asta:
private void a(String s1, String s2, int i1)
{
Log.write("Loading live365 playlist..");
if(aH > 3)
{
return;
} else
{
aH = aH + 1;
bc = get_lstRadioList();
a("Loading...", "Loading Live365.com presets. Please wait.", be);
cancelList365();
aQ = new Live365(this, Contents.getRadio(), i1, aC, s1, s2, Contents.getLive365(), null);
return;
}
}
public void loadPlayList(String s1, int i1)
{
Log.write("Loading playlist..");
if(aH > 3)
{
return;
} else
{
aH = aH + 1;
bc = get_lstRadioList();
a("Loading...", "Loading custom radio list. Please wait.", bd);
e();
String s2 = "http://www.sitex.com.ua/en/products/mWebPlayer/scripts/load.php?lid=" + s1;
aP = new ListLoader(this, s2, Contents.getRadio(), i1);
return;
}
}
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
Opera Mini
Nu a gasit nimeni aplicatia FULL?
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
MW Luver
194 mesaje
din 02/11/2007
SonyEricssonW200i
Si unde se gaseste de cumparat mwplayer.Si sa se faca mai multe rebroadcastinguri url.
Înapoi la Aplicații Java
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.