), am deschis acest topic pentru a ne putea rafui* sustinandu-ne punctul de vedere in privinta celui mai bun sistem de operare: Linux sau Windows. Nu uitati sa argumentati de ce sunteti pro Windows sau pro Linux.* = rafuiti-va cu moderatie
Eu unul sunt un fericit utilizator Linux si un fost utilizator Windows. Am trecut pe Linux deoarece mi s-a parut un OS mult mai stabil (si e), consuma mai putine resurse (frumoase vremuri cand rulam Compiz pe 256 MB RAM) si pe deasupra se "bucura" de un numar redus de virusi, in comparatie cu concurentul Windows. Nu sunt un gamer (decat ocazional), insa si pe Linux exista jocuri destul de reusite, cum ar fi Nexuiz, OpenArena, Digital Panitball, Tremulous, Return to Castle Wolfenstein, DOOM, plus ca multe jocuri din Windows merg perfect prin Wine (cum ar fi Counter Strike, GTA Vice City, Half Life, etc.).
Si acum sa va vad pe voi. De ce Linux? De ce Windows?

SonyEricssonP990i
trebuie doar inca o partitie
de ce nu linux?incompatibilitati hardware,software si ar mai fi.. dar daca incerc linuxul o sa il pun pe o partitie aparte ca sa aleg dintre el si win