16 noiembrie 2008, 17:41:28 • actualizat 16 noiembrie 2008, 17:43:13 (1 ori)
McMaster 16-11-2008 17:34:48
Cel cu probleme e pe First SATA Master
Asta, nu am inteles-o , cum adica 'First sata MASTER' Doar La IDE e cu master/slave
Cablul sata l-ai verificat/ Poate e un contact imperfedt. Incearca sa scvhimbi cablul cu unul de la celelalte hdd-uri si/sau sa schimbi portul; pe placa de baza, vezi ce se intampla.
Mersi de idee,cand ajung acasa o sa incerc.. mersi tuturor pt idei. @modoran Stiu ca numai la ide conteaza faza cu slave/master/cable select dar toate hardurile sata care le am au jumperi pt chestia asta... ps:inainte de a pati faza asta, n-aveam antivirus si m-a infectat cineva cu virusul ala care face cate un executabil pt fiecare mp3 si pt fiecare jpeg.Pe hardul ala cu probleme am toata colectia de muzica..E posibil sa ocupe memoria la boot incat sa opreasca procesul?
@SPIDERPC, laptop-urile mai noi, si din cate am auzit cele noi de la MSI, Dell, Asus...etc... sunt oarecum "blocate" la instalarea unui sistem de operare Microsoft mai vechi de ianuarie 2007. gasisem un tutorial in care explica cum sa faci sa poti instala.
@SPIDERPC, laptop-urile mai noi, si din cate am auzit cele noi de la MSI, Dell, Asus...etc... sunt oarecum "blocate" la instalarea unui sistem de operare Microsoft mai vechi de ianuarie 2007. gasisem un tutorial in care explica cum sa faci sa poti instala.
Nu cred ca au voie sa faca lucrul asta, si asa au mai avut probleme cu monopolul IE. Ai o sursa sigura?! Driverele sunt mai greu de gasit dar nu imposibil. Incercati Win 7, mie mi-a vazut toate driver-ele inafara de unul singur, in rest no problemo.
tu cel cu problema la boot,cumva ai overclockat sistemul?
hai nu mai vorbi timpenii.... @spider? ai incercat un reset de bios sa scoti pastila si pune in scurt pinii de sub pastila, ca sa descarci condensatorii/. am patit si eu sa nu pot instala dincauza biosului
[img]http://mobilewave.ro/forum/thumbs/photos/535_375.gif[/img]SCRIS DE PE MARTE
Laptopul e nou, nu ma apuc sa-l desfac acum. El are deja instalat Windows Vista si merge ok dar vreau sa instalez Windows XP. Si in plus Windows Vista merge instalat iar, Windows XP deloc. Nu cred ca e de la BIOS. E ceva in legatura cu niste drivere...
@AlbAlbastru: sursa sigura nu am, am citit pe niste forumuri cum ca ar incerca sa blocheze instalarea Xp-ului ca sa cumpere lumea Vista...
10 februarie 2009, 00:37:29 • actualizat 10 februarie 2009, 00:38:09 (1 ori)
Eu am de 2 ani Vista pe PC si nu pot instala XP. Am incercat multe cd-uri si versiuni de xp dar nu am reusit sa-l instalez. Cu ultimul cd incercat era XP SP2, am dat instalare si a aparut un mesaj de genu 'Windows verifica configuratia hardware' iar dupa se reseteaza si o ia de la cap.
Nu cred ca au voie sa faca lucrul asta, si asa au mai avut probleme cu monopolul IE. Ai o sursa sigura?! Driverele sunt mai greu de gasit dar nu imposibil. Incercati Win 7, mie mi-a vazut toate driver-ele inafara de unul singur, in rest no problemo.
citisem in trecut despre asta. acuma nu mai gasesc.
daca merge vista nu are cum sa nu mearga si xp-ul.incearca sa instalezi driverele sata de pe floppy...daca nu merge nici asa cauta un alt cd cu windows.,poate ala are fisiere corupte
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.