Daca asta e decizia luata de conducerea Mobilewave, haideti sa sa ne conformam ei. Oricat de mult am protesta nu vom reusi sa ii convingem pe administratori si moderatori sa isi schimbe decizia. Pana la urma pentru crack-uri si toate cele exista site-uri de profil, care pot fi accesate prin portul 80 (aviz utilizatorilor Orange WAP) si daca tot nu vrei sa dai bani pe un program, ai putea macar sa pui manutza si sa cauti de unul singur un crack. Nu am nimic impotriva postarii crack-urilor pe Mobilewave sau pe vreun site, dar atata vreme cat s-a luat o decizie, ea trebuie respectata.
imi cer scuze daca sunt offtopic...nu am mai intrat de ceva timp pe forum..vad ca nu mai exista topicul site-uri web mp3...cel putin la me imi da acest mesaj "Alert: Topic was disabled due content.. It obeys our internal forum rules."
a fost sters/mutat/ avea legatura cu ceea ce se discuta pe acest topic?(warez)
11 iunie 2008, 07:19:24 • actualizat 11 iunie 2008, 07:20:16 (1 ori)
Baieti e "naspa" treba asta!Nu se gandesc si "domnii" aceia la noi cei saraci si necajiti.Se spune despre noi romanii ca suntem prin natura noastra un popor de hoti dar...pana la urma ce impinge pe om sa fure=saracia.Pai "domnilor" credeti ca daca noi astia cei necajiti am avea venituri ca a celor din vest ne-am mai tocii nervii pt un program,joc sau aplicatie pe care probabil nu ne-am permite sa o cumparam ?!dar pana la urma "ADEVARUL ESTE CA ...SE FURA ! "
nu cred ca warez-ul va fi impiedicat vreodata...intotdeauna va exista cineva care va hack/crackui aplicatii/licente/ etc... Eu unul n-am sa dau bani pe asa ceva...Traim in Romania...asa ca
..vad ca nu mai exista topicul site-uri web mp3...cel putin la me imi da acest mesaj "Alert: Topic was disabled due content.. It obeys our internal forum rules."
a fost sters/mutat/ avea legatura cu ceea ce se discuta pe acest topic?(warez)
Da Chiupy, de asta a fost sters..si topicul mp3-uri pt mobil a fost sters.Avem voie doar cu mp3-uri cu bitrate sub 100kb.
da io ce sa inteleg din tot topicul asta ca nu mai am voie sa postez software decat punand link de download de pe site-ul producatorului sa zicem ca postez acuma aplicatia x pe topicul aplicatii pt ppc :
screenshot program x
descriere program x
link download program x (de pe site-ul meu)
in topic nu specific daca programul e sau nu full .(fiecare utilizator va vedea dupa ce il downloadeaza) am voie sau nu sa fac asta
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
11 iunie 2008, 22:48:23 • actualizat 11 iunie 2008, 23:57:31 (3 ori)
nu mai dau paste la comentariul lui Evil...am aceeasi intrebare...dar am gasit niste aplicatii/jocuri pentru symbian/wm/ppc...cu screenshot cu tot..se mai pot posta linkuri-le(filefactory,uploadead,megaupload,downtown,rapidshare...etc) sau nu?daca le pun pe #sharemobile se intampla ceva?e tot warez?lol
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.