super tare post. tu le scrii doar ca sa maresti numarul? sau imi dai voie sa incerc? pai eu nu pot incerca acum. si am crezut ca stie cineva ceva. o sa incerc diseara. merci de acord.
am urmat toti pasii de instalare si modificare a registrilor , imi apare in lista limbilor dar cand o selectez si vreau sa scriu ceva face boing-ul ala enervant si nu scrie nimic
sa inteleg ca pe mpx220 nu stie nimeni cums a face..ca am scris mai sus ca nu am fiserele alea ca pe spv...
Fișierul T9....dll poți să-l pui direct în folderul Windows, cel mai important e să respecți calea către el atunci când editezi registrul de T9. Eu sunt sigur că merge .
Probabil mulți ați observat ca după un hard reset si după reinstalarea t9, cuvintele noi introduse nu se mai regăsesc chiar daca fișierul t9.....dll a fost salvat înainte de resetare. Iata o posibila rezolvare: in \Windows\ exista un executabil T9MyWord.exe, daca se salvează acesta înainte de resetare si este copiat înapoi dupa operațiune. Inca nu am testat dar cred ca merge .
am rom ul de la qutek2.1.32.11 si nu-mi apare la values data ceva de genul "0418,0409,0405..." ci ceva de genul "00 04 00..." eu totusi am pus 0418 peacolo am facut restul pasilor si nu a mers , inainte ma lasa sa aleg cateva limbi pentru t9 dar acum nu am decat in engleza , oricum nu ma interesau . Stie careva cum pot sa pun si eu t9 in romana pe romul acesta?
1. Store your DLL (T9RomanianLdb.dll) Place your language DLL in a folder under \Storage\Windows\
2. Edit the registry Now, over to the registry goodness. There are two places you need to play with. The first one is:
HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\MUI\Languages
Click on the Available value and edit it. Add your language ID to the list and save. If you want to be extra fancy, place them in alphabetical order, as the list wont get sorted, it will just be read from beginning to end and your languages will be placed in that order.
Now, click back a couple of times and select the LDBs folder:
HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\LDBs
Here, add a New Value (String value) for each new language you are installing, the name of the Value is the Language ID and the Value Data is the path to the language file, for instance:
Value: 0418 Value Data: \Storage\Windows\T9RomanianLdb.dll
Reset and go Reset your phone for the above to take effect. You can now select your new language from the dropdown text type menu, for instance when writing a text message.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.