26 martie 2007, 00:42:12 • actualizat 26 martie 2007, 00:51:49 (2 ori)
@moalesipufos analizeaza si tu atent screenshoturile si vei vedea de ce nu iti apare super cid ... eu HTC Wizard Unlocker 0.2 iar versiunea ta e 0.1 dupa cum reiese si din screenshot ... asa ca te rog doenloadeaz-o de unde am pus eu link-ul si vei vedea ca o sa mearga uitati aici amndoi link-ul http://evilinside.uv.ro/evil/wm/ulock_and_superCID.zip si nu ma mai faceti sa ma repet de 100 de ori ... inainte de aposta aici ca nu merge super cid-ul sau late chesti va rog sa urmati pas cu pa tutorialul scris de mine si folositi exact aceleasi programe care vi le recomand eu ... uite la ce divergente s-a ajuns moalesipufos ... versiunea 0.1 nu are super cid doar 0.2
Note: Posts were merged
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
supercidul nu are legatura cu romul ci cu terminalul ... am avut eu c 500 anu trecut si i.am facu supercid cu programu asta . deci merge , testat de mine
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Merge testat de tine pe orice altceva decat pe un SPV C500 cu Rom de Qtek 8010!Intr-adevar am putut sa fac supercid cu programelul din link,dar in continuare imi da aceeasi eroare!Probabil datorita faptului ca nu pot sa rulez pe telefon EnableRapi.cab!Altfel nu-mi pot sa-mi explic!Sunt in ceata totala!
man eu nu stiu .... ce se intampla la tine dar din cate am vazut nimic nu prea iti functioneaza pe c500 ala ... probabil gresesti pe undeva ... sunt sigur ca in maxim 15 minute daca am telefonul tau ii fac supercid
26 martie 2007, 23:05:08 • actualizat 27 martie 2007, 09:55:44 (2 ori)
Da mai,tu numai suflii pe telefon si se rezolva,altii sunt fraieri,numai tu esti destept!Nu imi merg pe SPV:MMS-ul si aplicatiile java care necesita apn internet!In acest moment am pe telefon 19 aplicatii!In locul tau m-as abtine sa fac consideratii si comentarii de celor pe care le-ai facut!
@moalesipufos in locul tau as tace EviL a vrut sa te ajute tu ai inteles gresit! Daca taceai filozof ramaneai! Scuzati-ma de ! EviL o decetificare completa a unui c500 cum se face?
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
27 martie 2007, 21:26:41 • actualizat 27 martie 2007, 21:28:56 (2 ori)
Nu te baga unde .....!Da dai un search gasesti singur cum se face o decertificare completa!De astia ca tine-i plina lumea! Aici era o discutie intre mine si evil,ne mai impungem,ne mai suparam,dar ne trece,ca oameni suntem...!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.