Arhiva contine un folder Garmin care se copiaza pe card, fisierul propriuzis care se instaleaza,folderele private,resourse si sys care contin diverse fisiewre care trebuiesc copiat ein card exact in tipul de folder din care a fost scos (ex. fisierul xxl din folderul sys va fi pus in folderul sys de pe card, si nu copiat folderul sys si inlocuit cel de pe card ca riscati sa stricati alte aplicatii) si inc aun folder cu stiti voi ce scule care va juta la deblocare.Harta....sa o puna altcineva.Versiunea asta a adus imbunatatiri doar pt s60 v5 dar merge perfect si pe s60v3
sincer de ce nu face cineva un tutorial calumea si sal puna pe prima pagina? ca eu am reusit cu greu sa instalez aplicatia dar hartile nici pe departe nu am reusit sa le instalez...
18 octombrie 2009, 22:20:28 • actualizat 18 octombrie 2009, 22:29:56 (1 ori)
Eu ma chinui sa instalez Garmin Mobile XT V5.00 2008 With Europe Map pe n82-ul meu, am ajuns la un anumit punct: 6. Go to your phone Applications (For nokia 6210 Navigator is Applications > Personal), start GMobileXT and follow the instructions on the screen. You will notice that there is no voice installed, but we will come back to that, so it's ok! Click throught the setup screens until you reach the Garmin mobile menu, select "Tools" (the middle icon on the right) and then "Settings". You should find a list of numbers, one of which is the ID number of the memory card. Write down the number on a piece of paper or Windows' notepad. When you've done this, quit Garmin Mobile. Ce Insa nu gasesc nici un numar la settings ce e de facut?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.