poate sa fac cineva o arhiva .rar cu tot ce trebuie si pasii detaliati de urmat ptr. a instala garminu pe un e71 de exemplu pentru un noob care nu si-a dedicat viata pc-ului si telefoanelor ? lunkurile pe rapidshare sant majoritatea exirate
poate sa fac cineva o arhiva .rar cu tot ce trebuie si pasii detaliati de urmat ptr. a instala garminu pe un e71 de exemplu pentru un noob care nu si-a dedicat viata pc-ului si telefoanelor ? lunkurile pe rapidshare sant majoritatea exirate
gasesti tot ce te intereseaza pentru a instala garmin-ul pe telefonul tau ..>> aici
Nokia N8 - wins TIPA " Best Mobile Imaging Device in Europe " Award 2011 www.atlanticiasi.ro tel: 0740.199.109
nu dragule, nu vrea nimeni sa para destept, dar daca ai citi prima pagina a topicului nu ai mai avea nevoie de prea mari indrumari . . . . . . citeste cu atentie si sigur te vei descurca . . . nui greu . . .
Tutorial - cum se instaleaza GARMIN-UL Alt tutorial pt instalare garmin Ceva folositor Garmin - versiunea 5.0.00 Garmin - versiunea 5.0.0.50 P.O.I - Garmin mobile xt = Ro P.O.I 2 - Garmin MObile Xt = Ro cam atat deocamdata..sper sa va fie de ajutor.
Navigatie Placuta ! Multumesc ...dar nu functioneaza nici un link.
am instalat Garmin - versiunea 5.0.0.50 ... si imi spune ca nu pot sa intru in aplicatie din motive de siguranta... iar la versiunea Garmin - versiunea 5.0.0.10 .. intru fara probleme.. oare dc?
NU trebuie sa stergi sis.ul si mie imi zicea aceeasi chestie. Trebuie sa intrii cu un explorer si cel al tel e bun si instaleaza sis-ul deakolo. seeeya
sometimes you just feel tired.You feel weak. And when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you,gotta find that inner strength and just pull that shit out of you, and get that motivation to not give up.
Careva pe aici care detine vreun n95 cu versiunea de soft 31.0.017 ? Nush ce masa are... am avut un alt telefon tot N95 dar cu un soft antic si de demult... toate bune si frumoase , Garminul functiona ireprosabil... pana cand mi-am luat alt N95 ceva mai nou ,cu ultimul update de soft , respectiv 31.0.017 . Am instalat Garminul pe el , detecteaza receiverul integrat , insa nu se conecteaza la satelit ! L-am lasat 2 ore si tot nimic... Sa fie de la update ? pls Help !
Garminul functiona ireprosabil... pana cand mi-am luat alt N95 ceva mai nou ,cu ultimul update de soft , respectiv 31.0.017 . Am instalat Garminul pe el , detecteaza receiverul integrat , insa nu se conecteaza la satelit ! L-am lasat 2 ore si tot nimic... Sa fie de la update ? pls Help !
La mine functioneaza fara probleme pe versiunea asta de soft.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.