01 februarie 2009, 18:55:06 • actualizat 01 februarie 2009, 19:05:01 (1 ori)
niste fisiere .srf gata am reusit..folderul meu era la plural "vehicles" mi-am dat seama abia cand ai postat tu @SeriousSam si ai scris (vehicle).. ms de ajutor
Note: Posts were merged
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
am auzit ca cei de la garmin distribuie gratuit un soft "ecoRoute" (sau ceva asemanator ca denumire) , are cineva mai multe informatii si poate un link ?
Atentie!!! Pt cei la care va cere cod de deblocare la harta si va da posibilitatea sa introduceti DOAR 8 caractere,verificati "cardID" in programul garmin-setari-altele. Daca va apar doar 4 cifre,e clar,trebuie sa schimbati cardul de memorie cu unul mai "de firma". Eu alta solutie nu am gasit in 5 zile de chinuit un nokia e60 in toate felurile.
o bere la toti? cici,o dam pe din doua ca ceialti sunt minori / btw,din cauza garminului,indirect,mi-am bulit E61,nu mai incarca.am folosit incarcator de masina cateva zile.abia la al 3-lea telefon bulit mi-am dat seama...
am un prieten care nu poate sa-si faca cont si are urmatoarea problema, poate puteti sa-l ajutati :
"cand bag card de 8 gb microsdHC in tel in nokia n82 la card id imi apare alt card id , in loc de 2969698860 imi apare3280184718 cand ii fac SW.UNL si celalalt notes pt codul asta ca asta apare 3280184718 cand intru in garmin imi da eroare: descript parca si sub el scrie high sau hight"
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
salut am si eu cateva intrebari. folosesc Garmin xt pe un nokia 6120 prin italia.sunt multumit,pe ansamblu e ok.aceleasi probleme ca toata lumea, refres slabutz,nu arata distanta, etc. am luat Road 2008.intrebare:cum il bag in mapsource, e doar un fisier img.ce fac cu el, nu am program de instalare. intrebarea 2:am pqiuri cu camerele.le-am instalat, totul ok, dar nu ma avertizeaza cu nimic cand ma apropi de ele.care e smecheria? ciao
road 2008 e fisier *img,il bagi direct in card.doar daca vrei sa modifici ceva folosesti mapsource.o sa trebuiasca sa faci din nou cele doua fisiere *unl.unul va fi sw.unl iar celalalt gmapsupp.unl,denumirea hartii
ma tot chinui sa instalez si eu garminu asta dar tot nu merge..nu pot sa intru in aplicatie se instaleaza si cand vreau sa intru se blocheaza telu..am instalat de mai multe ori dar tot asa se intampla..ma ajuta si pe mine cineva telu e n78
salut!in primul rand vreau sai multumesc lui traian23. in al doilea rand vreau sa va spun problema care am intampinat-o cu un card de 8 gb microsdHC,imi da eroare "DICTATION HIGH" pe un fundal albastru.da sa intre si apoi imi apare eroarea si nu stiu din ce cauza.pe card de 2 gb normal microsd merge garminu ,nu am probleme cu el. Are cineva vreo idee?
16 februarie 2009, 13:20:59 • actualizat 16 februarie 2009, 13:53:27 (1 ori)
Baieti, cum il setez sa.mi arate si blocurile? Astfel incat atunci cand sunt mut de beat sa.i arate si sa.i si vorbeasca eventual taximetristului unde sa ma duca. Inclusiv la borcanul cu muraturi din camara lu' soacramea multam !
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.