cine imi da si mie tot ce imi trebuie pt garmin?? pls am nevoie pt maine...
ti-am pus aici tot ce ai nevoie, harta e deblocata http://students.info.uaic.ro/~marian.gradinaru/garmin/ @infinity trebuie sa instalezi la tine doar garminu, copy gmapsupp la tine si sw.unl il modifici pentru card id-ul tau. N82-ul e mai bun la semnal, eu pe n95 astept vreo 5 min.
salut,folosesc si eu garmin de ceva vreme,ce-i drept nu foarte intens,sunt destul de multumit. acum m-ar interesa sa pun si harta europei,procedura o stiu daca o am .img dar nu o gasesc,as dorii sa o pun prin cealalta varianta cu map loader sau cum se numea insa nu stiu cum sa fac. imi trebe programul respectiv?si dupa aia de unde iau hartile sau se afla in el.as dorii sa pot sa si selectez anumite tari din europa ca sa nu-mi incarc memoria aiurea cu ce nu am nevoie.daca ma sustine cineva cu ajutor ii multumesc.am un 5800
imi da si mie cineva un link sau ceva catre city nav 2010 si map source sau img sau sa-mi explice cum pot sa aleg anumite tari din city nav daca se poate ca nu le vreau chiar toate.ms
20 ianuarie 2010, 16:03:48 • actualizat 20 ianuarie 2010, 16:07:58 (2 ori)
raitamarius 16-01-2010 19:59:34
imi da si mie cineva un link sau ceva catre city nav 2010 si map source sau img sau sa-mi explice cum pot sa aleg anumite tari din city nav daca se poate ca nu le vreau chiar toate.ms
Vezi ca ti-am lasat link pe privat, nu stiu daca am voie sa-l postez aici. In legatura cu alegerea anumitor tari, din cate stiu poti selecta anumite tari doar in MapSource, si apoi transferi zonele selectate prin acelasi program in format IMG. Din cate am inteles, City Navigator Europe 2010.20 NT functioneaza doar de la versiunea MapSource 6.14 incolo, deci dupa ce se instaleaza MapSource-ul care vine cu dvd-ul cne 2010.20, nu uita sa faci update la 6.14
@Leynad: daca ai procedat totul cum trebe la inst hartii pe telefon si inca zice no map, dute afara sa prinzi semnal gps iar dupa aceea ar trebui sa iti apara harta...asa face la toate telefoanele pe care inst pt prima data softu deoarece inca telefonu nu stie pozitia sa pe harta daca nu l-ai folosit niciodata...ca de obicei dupa aceea iti ramane pozitia de la ultima folosita chiar daca nu il mai folosesti dupa aceea si intri pe harta, succes
Salut. Am instalat si eu Garmin mobile xt v5.00.50 pe un Nokia 6110 Navigator si nu prinde semnal deloc. Inainte am instalat si Sygic si tot asa nu prindea semnal deloc deloc. E ceva din setari sau e defect telefonul Multumesc
La Nokia maps ai semnal? daca ai semnal la Nokia maps e de la Garmnin, daca nu ai semnal la Nokia Maps e de la receptorul GPS. Mie la nokia 5800 nu-mi prinde intodeauna semnal, daca e cerul acoperit mult nu vrea sa se contecteze la satelit
salut, am instalat garmin xt 5.00.60 pe un nokia n97 mini.Totul ok dar nu-mi vede nici un fel de harta, am incercat r.o.a.d 2008 si Garmin Europe NT 2010.1 si nimic(imi apare in coltul din dreapta jos NO MAP).Precizez ca am creat si fisierele acelea cu extensia .UNL ex:numeharta.UNL si SW.UNL am activat programul si harta. Va rog ajutati-ma ca ma scoate din minti.
salut, am instalat garmin xt 5.00.60 pe un nokia n97 mini.Totul ok dar nu-mi vede nici un fel de harta, am incercat r.o.a.d 2008 si Garmin Europe NT 2010.1 si nimic(imi apare in coltul din dreapta jos NO MAP).Precizez ca am creat si fisierele acelea cu extensia .UNL ex:numeharta.UNL si SW.UNL am activat programul si harta. Va rog ajutati-ma ca ma scoate din minti.
am mai spus o data rezolvarea la aceasta problema...iesi afara pana cand prinzi semnal GPS dupa care o sa-ti apara harta si eu am avut aceea "problema",ca sa ii zic asa, iar dupa ce telefonul a prins semnal GPS a aparut si harta
"@Leynad: daca ai procedat totul cum trebe la inst hartii pe telefon si inca zice no map, dute afara sa prinzi semnal gps iar dupa aceea ar trebui sa iti apara harta...asa face la toate telefoanele pe care inst pt prima data softu deoarece inca telefonu nu stie pozitia sa pe harta daca nu l-ai folosit niciodata...ca de obicei dupa aceea iti ramane pozitia de la ultima folosita chiar daca nu il mai folosesti dupa aceea si intri pe harta, succes "
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.