gps pe n95 si alte telefoane ce au modulul gps integrat
11 180 vizualizări
30 răspunsuri
Linkuri topic "gps pe n95 si alte telefoane ce au modulul gps integrat"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Symbian
am gasit vre.o 5 forumuri cu gps dar in nici unul nu am putut sa fac sa mearga gps de pe un n95 8gb... Deci va rog postati aici ce trebuie facut pentru a functiona gps pe n95 8gb am auzit ceva de Garmin sau ceva de gen ma poate lamuri cineva?multumesc
[img]http://i294.photobucket.com/albums/mm101/sharkk_tm90/vibe_userbar1.png[/img]
MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
Symbian
uf! Am si eu n95 8gb! Am instalat nokia maps 2.0 de pe site-ul nokia! Dar numi merge! Adica imi merge,dar cand ii dau drive to,imi zice waiting for gps>conectat>calculating route,dupa care apare o eroare ! Ceva de genul ' . . . Not available for this country/region! De ce? Ce inseamna asta si cum pot rezolva problema?
>> @_The_B3st <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
Symbian
gps ala nokia maps merge doar cu bani trebuie sa platesti la orange
[img]http://i294.photobucket.com/albums/mm101/sharkk_tm90/vibe_userbar1.png[/img]
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbian
daca iti descarci hartile prin orange platesti, dar asa nu platesti nimic ca doar are GPS incorporat, n-are nevoie de orange
Symbian
ba dap are nevoie ca de aia se plateste lunar taxa
oricum garmin is the best merge si fara cartela si harta romaniei are 150 mb
in maxim o saptamana fac rost de el
oricum garmin is the best merge si fara cartela si harta romaniei are 150 mb
in maxim o saptamana fac rost de el
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbian
ce taxa platesti tu? Wap-ul
Symbian
nu laur este o taxa speciala pentru gps din cate am auzit e 20 de euro pe luna.multe nu iti pot zice caci nu stiu
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbian
foarte interesant, dar nu prea cred, la nokia te referi sau la toate gps-urile?
Symbian
doar la nokia .... GpS CE IL ARE EL INSTALAT DIN Fabrica
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbian
foloseste un alt soft de ex: navigon, route66 etc. Sunt pe #sharemobile
MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
24 martie 2008, 12:25:15
Nu va mai chinuiti fratilor cu Gps-ul integrat de la Nokia ! cel putin cu cel care vine odata cu n95 ... ( ma refer la softu respectiv ) ! Am sunat la Bucuresti la reprezentanta nokia Romania ...si stupoare ... Gps-ul no e disponibil pana cel putin la anul viitor ! Si atunci cand o sa fie ... o sa mai trebuiasca sa platim nu stiu ce licenta
Lol ... asa ca degeaba au mai pus gps pe n95...cel putin in ce priveste tara noastra
PS: Am sunat si la orange ! Si mi-au zis ca functionarea gps-ului nu depinde de ei ! ei nu au restrictionat si nici nu au vreun abonament sau vreo taxa lunara care trebuie achitata ca sa mearga gps-ul ! Functionarea gps-ului tine doar de telefon ! Si nu de operator !
Lol ... asa ca degeaba au mai pus gps pe n95...cel putin in ce priveste tara noastra
PS: Am sunat si la orange ! Si mi-au zis ca functionarea gps-ului nu depinde de ei ! ei nu au restrictionat si nici nu au vreun abonament sau vreo taxa lunara care trebuie achitata ca sa mearga gps-ul ! Functionarea gps-ului tine doar de telefon ! Si nu de operator !
>> @_The_B3st <<
Începător
9 mesaje
din 16/10/2007
Opera Mini
Puteti enumera cateva telefoane care au GPS integrat, va rog? Si mai rezonabile ca pret 
Nokia 6120c meu cica nu are, si n-am chef sa mai dau bani pe un reciver. Mai bine imi schimb telefonul, ca m-am saturat de display-ul asta mic.
M-am gandit la un N95 sau E71.. Am auzit ca ar avea GPS.
Mai stiti si altele?

Nokia 6120c meu cica nu are, si n-am chef sa mai dau bani pe un reciver. Mai bine imi schimb telefonul, ca m-am saturat de display-ul asta mic.
M-am gandit la un N95 sau E71.. Am auzit ca ar avea GPS.
Mai stiti si altele?
MW Veteran
659 mesaje
din 18/07/2005
Symbian
Nokia n95,n95 8gb,n82,n85,e90. Nu prea sunt ieftine mai bine iti cumpere un receiver separat,am vazut pe okazii si la 120ron!
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
Începător
9 mesaje
din 16/10/2007
Opera Mini
Da, merci.
O sa recalculez bugetul, sa vad ce-mi permit.
Balanta inclina spre E71
O sa recalculez bugetul, sa vad ce-mi permit.
Balanta inclina spre E71
MW Addicted
875 mesaje
din 21/02/2007
Înapoi la Symbian S60
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.