14 ianuarie 2009, 17:10:37 • actualizat 14 ianuarie 2009, 17:12:24 (2 ori)
sharkTM 11-01-2009 10:38:33
...daca dezinstalez aplicatia n-gage pentru a instala un build mai recent pierd si toate jocurile cu salvarile lor? ca asa nu merge sa instalez build-ul mai recent peste cel vechi imi zice eroare actualizare ( !
Pentru orice eventualitate, pui bine dosarul:
C:\private\20007b39
ca se pare ca acolo-si tine aplicatia salvarile iar upgrade-ul, zic unii - nu stiu cat de adevarat e, ca n-am incercat - ca s-ar face dezinstaland vechea app si totodata si jocurile
da am incercat si inainte si am incercat si acum 1 min si tot nu merge aveam jocul bagat deja in n-gage apoi am bagat fixul dau instal zice pregatire de instalare si iese din n-gage sau trebuia sa pun fixul si duap sa bag jocul in tel ? alte solutii pentru a merge jocul ??
....nu reusesc sa fac un quest la hooked on, cel in care trebuie sa gasesc un fish finder pentru pustiul ala ! am tot cautat peste tot prin matapalo pe acolo unde zice dar nu gasesc nimic! care ati mai jucat si ati facut quest-ul asta spuneti-mi cam de pe unde mai exact ati pescuit fish finder-ul va rog!
Eu am jucat dar nu am dat atentie la misiuni, doar am ajuns la nivelul 3 de experienta Angler si am incercat sa plec in alta locatie numai ca inca n-am reusit
In legatura cu Worms: era la un moment dat in aria "Coming soon" si se afisau detalii despre el si cea mai dezamagitoare chestie era ca jocul n-o sa dispuna de Bluetooth multiplayer Vad ca deocamdata nu se mai ocupa de el caci apar alte jocuri in dezvoltare
Era prea adevarat ca la vreo cateva mii de puncte sa-ti poti lua 1 joc folosindu-le, ca un fel de a te atrage sa joci cat mai mult - sa zicem Da' de unde atata amabilitate si daruinta din partea Nokia
21 ianuarie 2009, 01:31:43 • actualizat 21 ianuarie 2009, 01:33:46 (2 ori)
Tocmai ce am terminat de instalat N-GAGE 2.0..yuppy a durat un pic(1 ora) pana ce am reusit sa-i dau de cap..am instalat pana acum asphalt street rules si fifa 2008 Telefon: E51 hackuit cu drakkarious signer
P.S. eu gasisem un tutorial pe net...am urmat acei pasi...vad ca acum sa instalat in telefon si secman unde apare chestia aia cu turn OFF/ON are ceva daca le tin pe ambele?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.