Am un n80 si din ce am gasit pe google sunt doua posibilitati: 1) Nokia Content Copier 2) Prin Card Reader Am un minisd de 256 mb si erau ocupati 220 mb. Cu varianta (1) rezulta o copie de siguranta de 90 mb , cica copie 100% cu succes... Am ales varianta (2) doar ca multe imi apar in folderul my own in loc de cum le distribuisem pe primul card. in rest totul pare ok. Voi cum ati facut?
eu am folosit varianta de la punctul 1 , mi-am facut o copie in pc la memoria telefonului si a cardului dar nu am dat importanta la datele astea mai specifice . . . . . . . . . . . . . . .
nu sunt documentat in domeniu . . . . . . imi dau cu parerea . . . . . prin copia asta nu se face un fel de arhiva a tot ce ai in telefon ? Capacitatea copiei trebuie sa fie egala cu capacitatea memoriei telefonului ?
fratilor cum se face un backup corect la un telefon ? eu am facut cu pc suite-ul o copie rezerva a memoriei telefonului iar la card la-am pus intr-un card reader si pur si simplu l-am copiat intr-un anume folder . asta am facut eu , acum dupa ce am dat telefonul la setarile din fabrica dau sa imi instaleze acea copie si sau dus toate dracu (note, contacte, mesale,etc) ca sa nu mai vorbesc de aplicatii ! modul usb cand se face o astfel de operatiune se pune in pc sutesau transfer de date ? deci pur si simplu le instaleaza, termina si imi apare un triunghi galben cu un senm al exclamarii in el ............ semn ca acele fisiere nu s-au instalat !!!!!!!!!!
am si eu o intrebare:as vrea sa.mi schimbul cardul la un e51 cu unu de 4Gb.stiu ca merge dar cum fac sa copii de pe cel vechi pe cel nou.nu ma refer la fisiere audio,video ci la programele instalate pe card!printrun backup pot?daca fac un backup al cardului vechi pe tel merge asa?
parerea mea e sa bagi cardul intr.un card reader si sa copii fisierele private , resource , sys si system in folderele astea sunt aplicatiile instalate
am si eu o intrebare:as vrea sa.mi schimbul cardul la un e51 cu unu de 4Gb.stiu ca merge dar cum fac sa copii de pe cel vechi pe cel nou.nu ma refer la fisiere audio,video ci la programele instalate pe card!printrun backup pot?daca fac un backup al cardului vechi pe tel merge asa?
Deci merge? A incercat cineva? Si eu vreau sa schimb cardul si un vreau sa instalez iar toate aplicatiile si jocurile care sunt deja pe vechiul card si ma gandeam sa copii tot continutul cardului vechi pe calculator si apoi sa-l mut in cel nou.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.