11 ianuarie 2008, 18:13:47 • actualizat 11 ianuarie 2008, 18:14:40 (1 ori)
Salut, am o problema la telefon, cine poate sa ma ajute , bluetoothul telefonului nu imi merge , cand dau turn on nu se intampla nimica si nu se afiseaza pe display pictograma de activare , iar radio il deschid dar nu se aude nimic in casti pe orice frecventza as incerca , i-am facut flash dar degeaba.... cine poate sa ma ajute pls
Mda de ce nu ai garantie? l-ai luat de la baietzii de pe strada?lol . D-aia nu am cumparat niciodata second hand, sigur are defecte care nu pot fi constate imediat si cum nu beneficiaza de garantie sunt bani aruncati
Asa am patit cu 5200-ul meu. L-am dat in service (ii bushisem softul) si cand l-au adus inapoi nu ii mai mergea bluetooth-ul (se intampla exact ca la tine). A 2-a zi l-am dus inapoi in service (era in garantie). Cred ca asta e singura solutie si la tine (numai ca nah, o sa te coste)...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.