Windows 7 Phone

6 333 vizualizări
120 răspunsuri
autor subiect #106
Alecs
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Opera Mini
24 ianuarie 2011, 10:14:04
Sa-l stapanesti sanatos! Ai rabdare, incet incet cota de piata a lui WP7 va creste si vor aparea multe chestii pentru el. Asa a fost si cu Android, in primul an a mers mai greu, dupa aceea a explodat de-a binelea.
Publicitate
Publicitate
chester
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
24 ianuarie 2011, 11:18:40
Mersi mult. Daca nu credeam ceea ce ai zis tu, nu il mai luam. aveam un android, care imi mergea mai mult decat bine. Cu timpul vor aparea. Am fost tentat sa imi iau un hd2(din cauza faptului ca poate rula 3 sisteme de operare)dar nu am reusit sa ma opresc asupra unuia pe care sa fiu sigur. Oricum, la efecte de tranzitie si animatii, WP7 este peste android. Ba chiar, google ar trebui sa mai invete cate ceva de la Microsoft pe tema asta. Dar daca privim imaginea de ansablu Android ofera o experienta mult mai vasta, bazata in mare parte pe maleabilitatea lui.
"Asa e barbatii, niste porci"
Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
ascary
Guru Member
2107 mesaje
din 29/04/2009
37 aprecieri
24 ianuarie 2011, 11:29:50
chester 24-01-2011 01:15:49
dar dupa ce ma mai linistesc putin, o analiza la rece va fi facuta.
O asteptam cu interes!
Sa te bucuri de mica "bijuterie" tehnologica :)
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
chester
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
25 ianuarie 2011, 19:48:41
Asa cum am promis, cateva idei despre noul sistem de operare
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
chester
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
30 ianuarie 2011, 21:47:07
Microsoft a publicat problemele ce pot aparea la primul update de soft pentru WP7. Link aici

Partea care ma intristeaza este ca una din conditiile de update este sa folosesti cablul de date original9care soseste in cutie). Ceea ce eu nu am. :(
Oare de ce e o chestie atat de importanta incat sa poata sa impiedice update-ul?
autor subiect #111
Alecs
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Opera Mini
31 ianuarie 2011, 00:12:34
Cred ca e vrajeala, un avertisment pus de forma. Atat timp cat telefonul e echipat cu standardul microUSB 2.0 vorbim de un cablu universal, ca si la miniUSB. Ia un cablu microusb normal si incearca intai un transfer de date intre pc si tel (parca s-a postat pe xda un tutorial despre modul mass storage pe wp7).
bogdan_go
MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri
Symbian
02 februarie 2011, 02:01:57
Am inteles de la niste prieteni ca deocamdata exista putine aplicatii,jocuri,pt wimdows7 mobile ???Plus de asta nici imterfata acestuia nu e prea stralucita fata de android sau windows mobile..
autor subiect #113
Alecs
MW Addicted
3348 mesaje
din 27/04/2007
14 aprecieri
Opera Mini
02 februarie 2011, 08:58:41 • actualizat 02 februarie 2011, 09:04:13 (1 ori)
Aplicatii sunt putine inca, dar in jumatate de an vor aparea titluri multe. Interfata e intr-adevar minimalista, dar afe efecte 3d foarte placute si bine gandite (desi cam abundente).
Uita-te si tu la acest video cu HTC hub si vezi cam ce potential are WP7 si ce aplicatii se pot crea pentru el:
chester
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
02 februarie 2011, 17:22:37
Interfata e minimalista intradevar, dar cu efecte care compenseaza (asa cum zicea si alecs). Nu stiu, dar mie nu imi pare rau ca am renuntat la Android pentru WP7.
Marius
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
10 februarie 2011, 22:38:05
Un sistem de operare interesant, cu mult potential, insa cu foarte multe lipsuri, chiar daca este la inceput.
- fara copy/paste;
- fara multitasking;
- fara suport flash;
- fara suport xvid/divx;
- fara usb mass storage;
- fara transferuri bluetooth;
- fara videocalling;
- fara multe aplicatii utile care se gasesc pe WM/Android.

Cam multi de "fara".

Sa speram ca se vor rezolva aceste neajunsuri si ca acest OS va evolua in timp, desi eu nu-i prevad un viitor prea stralucit.

PS: oare sunt singurul caruia interfata i se pare de-a dreptul odioasa? :)
madalinul
MW Addicted
1173 mesaje
din 07/01/2008
10 februarie 2011, 22:57:56 • actualizat 10 februarie 2011, 22:59:00 (1 ori)
InterFata nu ca e odioasa dar uneori animatiile alea sunt enervante...si cum ai zis si tu cam multi de "fara"
Am avut si eu cateva zile de proba un optimus 7, e placut ca telefon, se misca foarte bine dar limitarile sunt foarte multe si interfata devine plictisitoare
Ramane de vazut cum o sa evolueze dar personal nu cred ca va mai aparea ceva care sa ma faca sa ma despart de Android.
bogdan_go
MW Addicted
2712 mesaje
din 07/02/2006
6 aprecieri
Symbian
12 februarie 2011, 12:27:29
Si ca sa nu fiu offtopic am sa continui aici..Deci nu inseamna ca daca nu am tel pe care sa instalez windows7 informatiile date de altii sant eronate ??? Nu am eu posibilitatea acum sami iau astfel de tel, si nici nu am butonat asa ceva, dar altii au facuto si din parerile lor au facut tutoriale si au dat tot felul de informatii pe net..Nu multe dintre acestea duc windows7 mobile pe aripile vantului :) Eu unul raman momentan la symbian si prin primavara pe android..
mautarnarn
Începător
44 mesaje
din 12/02/2011
12 februarie 2011, 12:44:45
@chester,am si eu cateva intrebari despre WP7 daca nu deranjez:

1. La setari conexiune e ca la celelalte WindowsMobile? Ma intereseaza daca are posibilitatea de a crea o conexiune dial-up prin bluetooth. Mai exact daca poate folosi conexiunea de internet a unui alt telefon (cum ar fi Zapp). Intelegi tu...

2. Ce calitate la video are LG-ul tau? Stiu ca filmeaza in HD,macar are o calitate rezonabila?

Multumesc.
chester
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
12 februarie 2011, 23:50:35
La punctul 1 nu m-a interesat sa aflu. Daca ceea ce spui tu te referi la tethering raspunsul este nu, nu poate. se asteapta in update-ul NoDo (speculat la 8 martie).

Hai sa facem altfel, poate raspund la mai multe intrebari pentru mai multi.
limitarile acestui sistem sunt(de pe GsmArena.com):

1 No system-wide file manager
2 No Bluetooth file transfers
3 No USB mass storage mode
4 Limited third-party apps availability
5 No Flash or Silverlight support in the browser
6 Too dependent on Zune software for file management and syncing
7 No video calls
8 New ringtones available only through the Marketplace
9 Music player lacks equalizer presets
10 No multitasking
11 No copy/paste
12 No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software)
13 No sign of free Bing maps Navigation so far
14 No internet tethering support
15 No handwriting recognition support
16 Twitter client does not integrate with phonebook

Strict in opinia mea:

1 Minus maare. Este limitat precum iOS. Management-ul unui OS parca face viata mai frumoasa. Se poate trai fara, dar imi lipseste.
2 Probabil cea mai stupida limitare de care am auzit vreodata. M-am lovit o singura data nevoia de a trimite ceva prin bt si evident nu s-a putut. In momentul de fata nu ma deranjeaza prea tare, dar e stupida chestia asta (din nou, la fel ca iOS)
3 Fara manager fisiere, nu prea ii vad rostul.
4 E in crestere. Chiar nu stau intr-un picior dupa aplicatii. Momentan.
5 Minus. Browserul se misca impecabil, mai bine(muuult mai bine) decat orice exista pe android sau iOS dar nu are flash... pacat.
6 Nu prea ma deranjeaza.
7 Nu ma deranjeaza.
8 Pentru unii e foarte deranjant. Eu de vreo 2 ani folosesc doar melodiile din telefon ca ringtone, deci nici n-am bagat de seama.
9 Putin deranjant. Depinde acum. E cu dus si intors aici ca eu nu ascult muzica la el. Deloc.
10 Nici nu are rost sa comentez. Sa ajungi de la un multitasking care nici Android nu e in stare sa il ofere la lipsa lui e chiar absurd. Nu stiu ce a fost in mintea lor.
11 N-am avut nevoie. Dar am fost norocos, pana acum. cand te vei lovi de necesitatea de a transfera un text o sa-l privesti ca pe un minus. Deci, minus ramane.
12 Nu am avut nevoie. Nu ma deranjeaza.
13 Oricum hartile oferita de Microsoft sunt de cacat. N-are rost sa comentez.
14 N-am avut nevoie si nici nu cred ca o sa am.
15 Tastatura pe care o are egaleaza Swipe daca te inveti cu ea. Si din nou, nu am folosit. mi se pare inutil.
16 Asta chiar nu ma deranjeaza. Ha, pentru mine e un plus  :D

Acum poate ca am mai gresit, da sunt si foarte obosit si am scris la repezeala. Repet, sunt parerile mele. Personal imi place foarte mult accest OS si chiar cred ca o sa prinda. Nu stiu, are ceva ce Android si iOS nu au. Nu ma intrebati ce, ca nu stiu sa raspund. Imi place.

A, si era sa uit, video recording. Da se misca bine cel putin in opinia mea. Dar asta tine mai mult de producator si nu de sistemul in sine.
Publicitate
Publicitate
mautarnarn
Începător
44 mesaje
din 12/02/2011
13 februarie 2011, 00:02:48 • actualizat 13 februarie 2011, 00:07:51 (1 ori)
Deci nu am sanse sa folosesc internetul de la Zapp prin bluetooth pe un Windows Phone 7? Aiurea. Deci nu o sa-mi cumpar asa ceva.

Sunt conditionat sa raman pe WM 6... Din cate stiu nici Android nu are capacitatea asta,si anume de dial-up.
Înapoi la Windows Phone
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 17 ani
Alecs
MW Addicted
Ultimul acum 14 ani
TABela
MW Addicted
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 38
  • E frumos dar nu prea 24% ⋅ 32
  • Laser frate! 49% ⋅ 66
Au votat 136 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.049⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!