moama ce ti-e si cu telefoane astea resofteaza-l....si totusi de la aplicatie sa se fi intamplat sau de la sim....ca daca e de la sim....ai putea sa faci panarama la orange...chiar e interesanta treaba asta....
eu cand zic ca esti prost degeaba nu ma crezi. Cum sa strice o cartela un telefon? Fi ma serios. Cartela a ramas fara semnal nu se mai poate inregistra in retea...
06 iulie 2009, 19:18:40 • actualizat 06 iulie 2009, 19:20:36 (1 ori)
parerea mea e sa-l resoftezi Ptr.Smeker ...da prostule tu...ca esti mai prost decat prevede legea...tu ar trebuiii sa faci puscarie ptr.prostia......eu nu am zis ca e de la sim ....am facut o presupunere...asa cum a facut si Marian@ ,mda esti prost tare...si de ce nu ar fi posibil...tantalaule///le sti tu pe toate....handicap mintal....esti redus...si dupa cum ti-am zis iti trebuie una-n barba poate iti revii....ai zis ca vii prin Bacau sa te vad cat de smeker esti...cocalarule
cocalar?? ) nu ascult manele mai pustiule..... esti prea prost pt secolu asta.. am sa vin cat de curand in bacau... sper sa ajung pana pe 20 .... eventual pe 20 sunt la aeroport... ma stepti )
06 iulie 2009, 23:26:23 • actualizat 06 iulie 2009, 23:27:42 (1 ori)
pusti morti tai.....eu cand eram pusti tu te jucai cu puta-n nisip....labaru-le....ne intalniim pe insula de agrement..ca e departe de mine la aeroport...cocalarule
ai tu fata de n95 .... Lol da nu vrei acuma sa vin la tine acasa sa te iau din pat. Nu vrei si o cafeluta? Hai ma basti din cate vad esti tare numa intr.o anumita zona din bacau
dupa nume si renume,eu am fost primu care a zis ca asculta manele baiatu,se vede ca nu mam inselat
din cate vad foarte putini si posteaza ceva util si complet prezentat pt telf
spune ce vrei pt n95 8gb?
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
Pentru Marian22 Salut !!!!! An legatura cu defectiunea de la camera video, si eu am avut asa ceva si nu am stiut ce e dar dupa ce am formatat memoria mas si am facut si o resoftare nu am mai avut probleme. Nu stiu care e problema dar daca ai Antivirus pe el si nu tie updatat sau anregistrat stergel si vezi daca ati mai face figuri asa camera video ca si eu am avut ceva programe pe el si un antivirus care nu era anregistrat si ami mergea foarte greu. ok sper sa ati fiu de folos Salut!!!!!
marian22 ngageul este optional,trebe sal instalezi tu la fiecare format al telului cypryan foloseste ipmart daca vrea si are timp pt a cauta ceva nou sau util
Dacă am face cu toții lucrurile pe care suntem capabili să le facem,ne-am uimi pe noi inșine - set by Lucian [img]http://img32.imageshack.us/img32/5485/sexygirlsok.jpg[/img]
nu ptr. mine imi trebuie aplicatii....ci ptr. un prieten de al meu de preferast un site...sa-si aleaga el [/quote] cum ziceam analfabet... ) se vede ca nu ai fata de n95 ) , cat despre lucian taci poate ma iau de marybusu a ta...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.