messul pe pc via wap merge si fara programu` asta, cel putin la mine versiunile putin mai vechi imi merg...
te referi la versiunile mai vechi de Yahoo! Messenger? Iti merg cu apn wap fara nicio alta aplicatie, doar cu driverele modemului telefonului instalate? Daca da, imi poti zice ce versiune de messenger folosesti, ca sa o caut sa incerc?
03 martie 2008, 22:39:02 • actualizat 03 martie 2008, 22:40:19 (1 ori)
bai fratilor daca stiti ceva spuneti , sau daca aveti anumite pretentii macar spuneti in fata si nu mai postati mesaje gen : cauta pe google (care mai este rostul forumului ? - faceti un link de search spre google si gata blocati toate topicurile ) ce dracu !!!!!!!!!!! mai era un specimen pe topicul cu streaming care stia tot ce misca dar nu spunea ............. sunteti oameni sau nu ? nu sunteti , stati in banca voastra si nu mai nu mai dati indicatii carte google sau mai stiu eu ce ........... nu vreti sa ajutati stati naibi in banca voastra
sa se ajute dar cei ajutati sa mai si gandeasca, nu numai sa ceara, sa ceara, sa ceara. ce mai vreti, sa se dicteze cum se da install pe un kit sau unde se afla ypager.exe?
Si pentru mine inceputurile au fost grele, dar nu am intrebat pe nimeni nimic si chiar daca vroiam sa intreb nu aveam pe cine si de-aia totusi am ajuns sa stiu din ce in ce mai multe. Tind sa cred ca e chestia de IQ & gradul de manelism.
O solutie cred ca ar fi si sa dam mail-uri la Orange ca sa blocheze acest soft sa nu mai mearga, astfel sa nu mai aiba unii motiv de chinuire.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
info crezi ca cei de la orange nu stiu de existenta lui freedom si a lui surf? cred ca au spioni si pe mw de ce crezi ca surf si freedom nu se conecteaza la servar? Baietii de la orange incearca sa le blocheze
Sunt sigur ca stiu, insa nu neaparat de aici. Si faptul ca nu merg unora nu inseamna neaparat ca incearca sa le blocheze, daca era asa nu ar mai fi mers deloc nimanui.
Eu ziceam sa le trimitem ca o sugestie, nu ca nu ar stii.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.