Au viata lunga, peste 16 ani, depinde si de mediul in care traiesc.Al meu a murit in accident Timp de doi ani neaparat sa-i dai vaccinurile, si deparazitarea cat mai repede(la varsta de 10 saptamani prima deparazitare, si e foarte inportant sa-i faci, altfel se opreste in crestere).E foarte important sa-i faci intai deparazitare si dupa acea vaccinurile. Vaccinurile se fac dupa varsta de 3 luni.
02 martie 2011, 16:04:25 • actualizat 02 martie 2011, 16:08:57 (1 ori)
A luat pastila de parazitare, si l-a programat si pentru primul vaccin. Am facut si carnet de sanatate, incat daca Doamne fereste musca.. sa arat ca are anti-rabicurile facute
Mioritic, luna aceasta a implinit un an A trebuit sa-l leg, cum crestea a devenit agresiv. E o specie de paza, greu se poate dresa. De o luna l-am legat si s-a obisnuit, iar numai acum am reusit sa incep sa-l plimb cate un pic cu lesa.
E mortal . E una dintre rasele mele preferate. Acum am un Fox terrier cu par sarmos,dar intentionez sa achizitionez si un Jack-russel terrier. Aici nu avea chiar un an si nu era tuns.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.