intrebare.... cum se mai poate fparge securitatera la un e65 dupa ultimul update
dupa ce am incercat mai multe variante,cu asta de aici am reusit sa il sparg.Daca respecti tot ce este in tutorial pas cu pas garantat 100% iti va reusi!!!!
Mi'am luat acu o saptamana un E65... Nu am avut pana acum decat telefoane pe Win,deci habar n'am cat e de "simplu" de flashuit Symbianu... Ma puteti ajuta? Adik... qestiile astea de la "Firmeware" de pe aici chiar funtioneaza? Pe WM era treaba de cateva minute... Ma intereseaza sa ajung la T9 in romana... Exista si alta metoda? Are vr'unul din ROM-urile de aici asa ceva? Multzam
In cazul asta este vr'o diferenta intre update facut cu softul oficial Nokia si cel cu Phoenix ? Adik... din 0561957 pot sa'l transform in altceva,care are si romana,mai precis T9 in romana ?
22 martie 2009, 20:57:38 • actualizat 22 martie 2009, 21:06:04 (1 ori)
Unde sa caut?! Si ce tot ii dai cu mastercard? Sa faci update de soft e gratis... Eu vreau sa'l fac din 0561957 in 0570121... Asta vreau sa stiu dak se poate,si rog sa raspunda cine stie cu adevarat. Multzam
23 martie 2009, 00:06:23 • actualizat 23 martie 2009, 00:11:36 (1 ori)
Foarte multumesc WHITEBOY. Am reusit. Codul pe care l'am folosit e 0542329 Asta a fost defapt partea cea mai grea. In cazul in care mai incearca cineva cu un Nokia adus "de dincolo" sa'si bage limba romana... E FOARTE SIMPLU. Doar schimbati codul produsului cu NSS si faceti update cu softul oficial. Cat despre viermele care mi'a cerut 2 euro sa'mi zica ce tre sa fac.... locul tau nu e aici. Habar n'ai ce inseamna un forum. Cam cat ar fi trebuit sa ceara cei care au facut sute de ROM-uri ? Uita'te si tu pe XDA Dev. ... Bleach!
Salut am si eu o problema cu un e65, merge perfect numai ca nu mi se mai aprind tastele numerice. Senzorul nu cred ca e de vine pentru ca tastele de apel, sagetile, etc merg. Stiti careva care ar fi problema inainte sa ma duc la service?
15 septembrie 2009, 23:33:46 • actualizat 15 septembrie 2009, 23:40:20 (1 ori)
Am o mare problema nu pot face update la soft la e65, nokia updater recunoaste telefonul dar cand sa inceapa update.ul imi arata ca s.a deconectat telefonul. Care poate fi problema ca am softul foarte vechi si vreau sa.l reinnoiesc? Va rog help sa fie din cauza ce hackuit? Sau ca am font schimbat sau sa fie vreo alta aplicatie?
Da un avertisment in updater si zice sa scot bateria ca s.a pierdut conexiunea, si sa dau retry , dar ti.am zis knd incepe update.u imi arata imediat pc suite deconectat, apoi conectat, face asa de 3 ori. Si normal nu trebuia sa se restarteze telu cand se face update? Al meu nu are nimic tot asa ramane , sa.i scot cardul asta o fi cauza?
este normal sa arate in try ca se deconecteaza, ptr ca inchide anumite functii din tel- parca- si nu trebuie neaparat sa se restarteze telul. Scoate cardul si vezi...
"a ma simpatiza este o optiune; a ma respecta este o obligatie!"
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.