In fiecare zi primesc cate 3-4 mailuri in Germana cu cate 17-18 pagini/mail ! Cum fac sa mi-le trimita direct in ''corespondenta nesolicitata'' ?Am dat ''raporteaza corespondenta nesolicitata'' (cam asa ceva...) dar tot primesc mailuri de la adresele alea in inbox. Ma disperat...
instaleaza-ti MTS, fa-ti cont si redirectioneaza-ti mail-urile de pe gmail pe adresa de la MST, care e de genul user@mtsmobile.ro mai poti folosi opera, chiar si PIE(pocket internet explorer, care vine cu wm) sa intri sa le citesti pe telefon...
Este pt. Windows Mobile. Informatii despre el: webis.net. Eu l-am testat candva, a mers si gmail, nu l-am retinut pe telefon, deoarece telefonul( spv c100) are email. Am folosit apn internet, nu stiu daca merge cu wap!
Pe telefon setarile sunt: nume adresa mail ( xx@gmail.com) username : xx parola : 123.. server de primire: pop.gmail.com server de expediere: smtp.gmail.com
De vre-o cateva saptamani nu mai pot accesa gmail!Da e oarea asta ''Eroare temporară (502)
We’re sorry, but your Gmail account is currently experiencing errors. You won’t be able to use your account while these errors last, but don’t worry, your account data and messages are safe. Our engineers are working to resolve this issue. Please try accessing your account again in a few minutes.'' Versiunea ptr. Mobil merge perfect! Se mai intampla la cineva ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.