sa zicem prin absurd ca, castigi. Asta, te scoate din joc... Sau joci pe datorie Eu primesc 15 usd, la inceputul fiecarei luni. Nu ma zgarcesc de 5 usd , ca altii
@cod cine castiga, nu mai joaca 30 de zile ... E destul de complicat ce-i drept ..
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Aha! Merci! Si cum se completeaza biletele la astra? Sunt asemanatoare cu cele de la pariloto? La pariloto am un prieten care mai joaca dar sunt cote mici fata de astra si suma minima pt un bilet e 1leu!
Clausius .. citeste putin in urma.. te duci cu o foita pe care ai trecute codurile meciurilor si pronosticurile ... Dai foita si iti face acolo biletu pe loc
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
Propun o chestie: sa poseze aici fiecare varianta sa de bilet pe care doreste s-o joace ziua urmatoare poate mai da ajuta si pe altii! Sunteti de acord?
Eu mi-am facut bilet la Astra ieri si am pariat 1X pe CFR. Din pacate mi s-a dus biletu inca de aseara.. la meciul cu Shelbourne. Am pus ca bate, si a facut egal
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.