stie cineva cum se calculeaza profitul unui bilet daca pui "minus un meci" ? Sa zicem ca biletul are profit de 200ron dar eu vreau sa pun -1 meci,care e algoritmul de calcul pentru a determina noul profit?
12 februarie 2012, 21:35:27 • actualizat 12 februarie 2012, 21:35:54 (1 ori)
andr3yu 12-02-2012 23:00:23
stie cineva cum se calculeaza profitul unui bilet daca pui "minus un meci" ? Sa zicem ca biletul are profit de 200ron dar eu vreau sa pun -1 meci,care e algoritmul de calcul pentru a determina noul profit?
depinde cate meciuri pui, daca pui 9 meciuri si ceri 8/9 si 9/9, o sa ai 10 variante. Daca pui 10 lei pe bilet o sa ai cate un leu pe varianta, daca iti ies doar 8 meciuri castigul il calculezi inmultind cotele castigate intre ele si apoi inmultite cu 1 leu.
algoritmul de care vrei sa stii ar fi, pt exemplul care l-am dat, calculezi fiecare varianta dintre cele 10 si apoi le aduni intre ele.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.