POZE: vezi alaturat Vine cu: - cablu de date - incarcator cu mufa UK cu 3 pini (necesita adaptor priza europeana de la 3 la 2 pini; e ~ 5lei in carrefour) - casti - stylus
!!! Are o mica problema, sunetul la speaker a fost blocat de aplicatia slide2 unlock si nu stiu sa-l deblochez pentru speaker desi am dezinstalat/ reinstalat aplicatia respectiva. In slide 2 unlock apare mereu ca si cum as avea castile conectate la telefon, chiar si atunci cand nu sunt bagate in mufa. In rest totul e OK, in casti merge sunetul perfect, numai ca nu stiu cam sa deblochez speakerul . Pentru cine se pricepe banuiesc ca se poate rezolva destul de usor...
Telefonul prezinta urme de folosinta totusi consultati pozele alaturate
Pret: 270 lei (!!!) sau schimb cu ceva care sa-mi placa ( nu tot GSM ).
up [/quote] Update 270 lei la caramida
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
15 octombrie 2012, 19:47:36 • actualizat 15 octombrie 2012, 23:29:30 (3 ori)
-Vand Samsung Galaxy S2 la cutie cu toate accesoriile,cumparat de la Rds in luna aprilie,liber de retea si fara bug la memoria flash(testat cu Emmc Brick bug)+o husa hard case perforata(din aia cu gauri).Are instalat Igo Primo si harti full Europa(2012).Estetic 9.8/10,semne de uzura pe partea din spate unde e difuzorul,mici zgarieturi.Are si garantie inca vreo 17 luni,ruleaza android 4.1.2 Slim Bean 2.7.0 Official.Pret 1200 ron,fix. - Vand media player 3D Egreat R6S,full HD 1080p,redare filme 3D,sistem operare android 2.2.1,are instalat firmware custom pentru vizualizarea programelor tv online si filme online,posibilitate conectare hdd extern,dvd rom extern,iesire audio optica.Cumparat acum 3-4 zile din Media galaxy Oradea,garantie 2ani de zile,il vand pentru ca vreau sa-mi iau altceva.Pret 400 ron pret fix. -Cumpar receptor satelit neaparat HD,gen Amiko Alien,Dreambox,VU+ si neaparat cu sistem de operare linux.Ma intereseaza sa-l cumpar pentru sharing.Daca are cineva asa ceva de vanzare astept un mesaj cu modelul si pretul.
Intrebare: Pot sa administrez domainul si fara obligatii de genul hosting bagat pe gat? La expirarea anului(banuiesc ca anual trebuie prelungit si nu se poate pe 2 sau 3 ani, sau da?) ce garantie am ca nu va creste pretul? -intreb ptr.ca am luat teapa de 2ori.
Are cineva de vanzare un telefon simplu, la 50-70 ron? Sa arate bine, sa fie in stare buna. M-ar interesa pentru cineva la tara, o persoana mai in varsta, fara pretentii asupra dotarilor. Ma gandeam la Nokii simple, gen 1208, 1616, 100 etc.
Exclus Samsung, LG si alte modele cu display CSTN, complet ilizibile in lumina soarelui. Adica acelea cu rezolutie 128x128 in cele mai multe cazuri.
21 octombrie 2012, 14:35:33 • actualizat 21 octombrie 2012, 14:40:49 (2 ori)
Domeniile nu au treaba cu nici un host.. primul an e atat de ieftin pe urma au pretul mai mare dar se poate rezolva si asta prin transfer il transferati gratis la alta firma si pe urma platiti pretul normal.. nu mi se pare a fi teapa cum spunea cineva mai sus.. Pentru ca tot tu iesi in avantaj.. dai primul an 3.15 Euro si pe urma il transferi la alta firma unde il platesti normal... @cypryan vezi ca te incurci in tehnologie ) ps: am si la 5Euro unde doar atat e primul an pe urma anul urmator intra in pret normal adica undeva la 10Euro pe an.. deci 50% reducere primul an care vrea mai multe detalii sa-mi dea un email
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.