M-am gandit sa deschid acest topic, pt ca as vrea sa-mi iau W200i... Mi se pare placut ca aspect, dotari destul de multe si... functia Walkman, care mi se pare partea cea mai "tare" la telefonul asta Astept pareri din partea celor care au butonat W200i si in special vreau sa stiu cum suna in casti
E frumos, ce-i drept. Am butonat unul si mi se pare foarte buna tastatura lui. Cum sa sune in casti ? Suna bine, doar e un W. Camera e slaba (VGA)si ecranul destul de mic (128x160).
lol esti enervant eu am k310 si ma gandesc sa l fac w200, nu pentru functia walkman flight-mode si meniurile flash ci daca ar merge si streamingul live (unknown format) ca mie pe k310 imi decodeaza doar emisiunile de la orange care sunt inregistrate. Problema cred ca e in codarea orange pentru live cred ca folosesc mp4video dar k310 suporta doar mp4audio. Emisiunile cred ca sunt in h263.
Eu postez chiar acum de pe el. Sta bine in palma,tastele usor de folosit,ecran acceptabil,camera mai bine nu-i punea. Are walkman mode,difuzorul zbarnaie tare,iar la casti se aude cam de nota 9. 10 primind w800. Sunetul nu rupe urechile dar e puternic.
E un walkman,poate nu excelent pe partea functii,dar la raportul pret-dotari rupe stilul. eu am dat 50 lei la abonament cosmo si era sa pic jos cand am aflat ca are si card inclus de 128MB,chiar destul pt un album complet,la 256kbps. Eu sunt foarte multumit de el.
e acelasi hardware (in mare parte) ca si la k310, k320, k510. Difera doar cateva chestii. Telefonul e bun, se aude bine in casti. Are card. Camera e VGA, iar display-ul e slabut... Daca ai bani ii pui un display de k510 ( TFT, 256k)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.