Muzica romaneasca & prostitutia muzicala.
3 176 vizualizări
134 răspunsuri
Linkuri topic "Muzica romaneasca & prostitutia muzicala."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
25 mesaje
din 09/08/2005
08 septembrie 2005, 02:32:13
eu in seara asta tocmai le`am auzit pe alea de la legance facand un playback cu microfoanele deschise si pot sa spun ca au fost jalnice!! gafaiau,cantau prost iar acolo unde erau notele mai sus nici nu puteau canta! parerea mea e ca cine nu canta live sa fie dat afara

MW Veteran
613 mesaje
din 21/06/2005

in romania la ora actuala conteaza mai mult cum arati decat cum canti,sa ai ceva bani si se auda cat mai multe lucruri despre t?ne,subiecte tabu...declaratii socante,etc.UN exemplu evident sunt trupele bordo si trident:nici bine nu s-au apucat de cantat si au si pozat in playboy!ele se pot lauda doar cu trupurile nu cu vocile cum ar trebui de fapt

MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri

Da.Aveti dreptate.Dar ce se poate face?Totusi sunt prea multi cei care nu ne impartasesc ideile.
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612

MW Addicted
1310 mesaje
din 25/09/2005

Mai incape o parere?
Este adevarat ca e mult trash in muzica romaneasca.Nu m-am uitat de mult pe posu AtomicTv sau cum ii zice acum,dar tin minte ca vedeam trupe totusi aveau clipuri dragute,
,dar cu privire la muzica,multi seamana cu niste copii de gradinita-nu stiu ce spun si fiecare cauta moduri de afirmare,normal,tot prin imagine se afirma,dar de data aceasta trec de nivelul de gradinita(fuste invizibile,bla,bla).
Cel putin mai avem subiecte de mishto-cuvinte gen Ciucu,Ciucu!?! Astai muzica ?
Este adevarat ca e mult trash in muzica romaneasca.Nu m-am uitat de mult pe posu AtomicTv sau cum ii zice acum,dar tin minte ca vedeam trupe totusi aveau clipuri dragute,

Cel putin mai avem subiecte de mishto-cuvinte gen Ciucu,Ciucu!?! Astai muzica ?

MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri

ma-m uitat si eu la Cerbul de Aur ca tot romanu ....cica O-Zone sa reunit doar pentru a canta live...dar asa frumos ca iti venea sa schimbi postul...oricum mai rar formatii care canta live

MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri

MANELELE si in general MANELISHTII (tziganii) ne fac tzara de RUSHINE! Huo!

MW Lurker
485 mesaje
din 05/08/2005

Valeuu...cate aberatii am putut sa citesc pe acest topic. Cica Morandi s-ar folosi de vocea lui Moga...Andreea Balan e fitzoasa , de parca ati cunoastea personal... Cu alte cuvinte, toate trupele de fete sunt egale cu 0, asta e concluzia trasa de mine dupa citirea topicurilor. Insa nu vedeti ca tot cei care critica, promoveaza cele criticate. Iar despre cantatul live la RMA : organizarea oare s-a ocupat de echiparea necesara ptr. acesta? Nu! Cei care au cantat live (putini) au avut propriile instrumente. Fetele de la Trident au cantat live in multe ipostaze (nu TV) si sa stiti ca le tine vocea, la fel si Morandi.
Ionut; 0788.17.17.17

MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri

@Laur daca manelele fac tzara de rusine atunci de ce romani asculta manele? Ca asculta si romanul, doar nu a facut tziganul manele doar ptr el. Nu numai tigani canta ci si compatrioti de-ai nostri

MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri

MW Liker
78 mesaje
din 14/09/2005
21 noiembrie 2005, 00:05:32
Nu exista padure fara uscaciuni.Nu ne pune nimeni sa ascultam ceva daca nu ne place.Si in strainatate sunt destule exemple de 'uscaciuni'.De exemplu,Britney Spears.Am vazut concerte cu ea la TV in tari ca Germania sau in State si ..nu canta live!Dar danseaza bine
Si totusi vinde.Nu cred ca ei astia, saracii cu duhul care se strofoaca sa cante, sunt problema.Problema suntem noi cei care ii asculta.Daca n-ar exista fani pentru acest gen de mimi n-ar exista nici ei.Asa ca alegeti cu grija ce ascultati.
Cat despre manele..Eu una nu ascult si daca sunt undeva si aud doar asta ma ridic si plec.E dreptul meu sa aleg ce vreau sa aud si ce nu.

Cat despre manele..Eu una nu ascult si daca sunt undeva si aud doar asta ma ridic si plec.E dreptul meu sa aleg ce vreau sa aud si ce nu.

Începător
8 mesaje
din 08/12/2005

Ma fratilor cea mai tare formati e bordo isi arata mereu chiloteii pe la tv "te ia in brate si iti spune bv mama dar nu stie ca esti curva,prostitutia muzicala"pana scot albumul *CENZURAT* cu duiumu pun punct aici
Edited by DSF at 08-12-2005, 11:10
Edited by DSF at 08-12-2005, 11:10

Începător
8 mesaje
din 08/12/2005

Ba fratilor hai ca nu ma ia somnul si va mai zic ceva "e un stil prea nou un stil care nu-i de voi fii koanc na-i cum sa fii ca noi"ce-s cu spartii aia mah mancateas si e unu konnect p-acolo care face pe duru, canta si cu blondy feat.jazz te kk rasu nu altceva bykyn_19

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

Tu ai citit regulile forumului asta? Mare mirare sa nu iei ban destul de lung! Cum iti permiti sa folosesti cuvinte triviale?! Unde te crezi?

Începător
8 mesaje
din 08/12/2005

Hai sa trec niste *CENZURAT* pe lista lui vadim (apropo tineti minte trei cuvinte vadim tudor presedinte)connecte-r fost component racla care sa dat pe comercialul produs de *CENZURAT* fizz ala cu na na nananana fly project morandi marius morga si nu nu imi mai vin acum in minte
Edited by DSF at 08-12-2005, 11:12
Edited by DSF at 08-12-2005, 11:12

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

Ctc-am impresia ca ai mari probleme! Tu ai auzit de reguli? Chiar nu itelegi? Ar trebui sa primesti BANN UNLIMITED, baiatule! Sa te duci sa vb asa la coada vacii, unde ai crescut si la cine te-a invatat sa vb asa in public! Asculta-i pe parazitii si 'impusca-te'!
Dsf-ce faci?! Scoate-l p-asta de aici! Definitiv, te rog!
Dsf-ce faci?! Scoate-l p-asta de aici! Definitiv, te rog!
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.