This is an opt-in beta for "Feather" support on YouTube. The "Feather" project is intended to serve YouTube video watch pages with the lowest latency possible. It achieves this by severely limiting the features available to the viewer and making use of advanced web techniques for reducing the total amount of bytes downloaded by the browser. It is a work in progress and may not work for all videos.
17 decembrie 2009, 20:55:59 • actualizat 17 decembrie 2009, 20:58:43 (1 ori)
Eu am cont din ianuarie 2007. Trebuie sa ai cont facut inainte de ianuarie 2006 ca sa mai poti incarca clipuri mai lungi de 10 minute.
Iar cei care au facut un cont dupa acea data, trebuie sa devina parteneri Youtube ca sa li se permita sa incarce clipuri mai lungi de 10 minute. Si ca sa devii partener trebuie ca tot ceea ce incarci sa fie creat de tine. S-a pus aceasta restrictie din cauza multora care urcau filme intregi acordul nimanui.
@Hotoman: din ce-am vazut pe canalul tau, n-o sa obtii in veci parteneriat Youtube. Bine, nici eu . Oricum, Romania nici nu e pe lista tarilor suportate.
18 decembrie 2009, 00:08:59 • actualizat 18 decembrie 2009, 00:15:28 (2 ori)
ciudat am 2 sony ericssonuri si nu mi MAI merge youtube mobile cu apn internet cosmote sau digimobil in timp ce cu aceleasi setari pe nokia imi merge. se pare ca e de cand au aparut clipurle hd.. codecul nu l intelege ericssonul de l face ecran negru
@spider ce nasol vroiam sa pun documentare si meciurie full sa incerc sa ghicesc parola la un cont vechi lol
ma ce vorbiti prostii ma, ca sa incarci clip-uri mai mari de 10 minute trebuie sa selectezi tipul canalului, Youtube, Musician, Director etc... alegi tipul canalului director si poti incarca clip-uri mai mari de 10 min...
ma ce vorbiti prostii ma, ca sa incarci clip-uri mai mari de 10 minute trebuie sa selectezi tipul canalului, Youtube, Musician, Director etc... alegi tipul canalului director si poti incarca clip-uri mai mari de 10 min...
Ai incercat asta sau vorbesti din auzite? Eu am incercat toate tipurile de canale de 2 ani incoace si nici unul nu permite clipuri mai lungi de 10 minute.
You can no longer upload videos longer than ten minutes regardless of what type of account you have. Users who had previously been allowed to upload longer content still retain this ability, so you may occasionally see videos that are longer than ten minutes. You can, however, easily change your account type to Director, Comedian, Musician, or Guru, which offer a variety of other features like the ability to add a custom logo, tour date information, and links to other websites.
Hotoman 18-12-2009 00:08:59
........ @spider ce nasol vroiam sa pun documentare si meciurie full sa incerc sa ghicesc parola la un cont vechi lol
Oricum o sa ti le stearga cand te reclama cineva, cum ar fi PRO TV-ul. Mai ales clipurile care nu iti apartin pentru ca incalci copyright-ul. Si pana la urma o sa-ti inchida contul asa cum mi s-a intamplat si mie mai demult pentru ca am pus un clip inregistrat de pe PRO TV ( http://www.youtube.com/watch?v=2i87vevs0Kg - This video is no longer available due to a copyright claim by Pro TV SA. ).
La fel i s-a intamplat si unui prieten care a filmat un concert prin Piata Constitutiei. A incarcat parti din concert pe Youtube si dupa cateva zile i-a fost sters contul impreuna cu alte cateva sute de clipuri care le avea acolo. Trupa care tinuse concertul facuse o reclamatie . Nu erau romani...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.