11 mai 2008, 19:34:10 • actualizat 11 mai 2008, 19:36:54 (1 ori)
Offtopic dle cu coarne,unde pe site-ul dvs care seamana cu wap-mania se penalizeaza drastic.Daca imi tot stergeti nick-ul asta nu inseamna ca nu am acces
tot off topic,stii cumva din ce an exista comunity?poate wap-mania ala de care zici tu seamana...nici nu am auzit de el pana acum...P.S: nici macar nu stiu ce nick ai pe site -----
tzapule nu trebuie sa arati tu ce e off sau on tpoic pentru asta este o echipa pe acest forum si pot zice ca la tine pe site e o varza totala se da bann aiurea ca asa vrea x sau y
Cine imi explica si mie carui fapt imi zice cand intru pe site la mine cu telefonul imi zice asta Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request si cand intru de pe pc cu browser opera merge!pana acum imi mergea dar sa lucrat de dimineatza la server !off
E dezactivata optiunea de indexare a folderelor de catre Apache sau, daca merge pe calculator, vezi sa nu fie banat ip-ul de orange. Solutia e sa folosesti un .htaccess, detalii pe Gogu
acum ce facem?vorbim de site-ul meu? Nu cred ca se da bann nicaieri fara motiv...pt asta exista topicuri pe site...nu trebuie sa faceti reclamatii aici
E dezactivata optiunea de indexare a folderelor de catre Apache sau, daca merge pe calculator, vezi sa nu fie banat ip-ul de orange. Solutia e sa folosesti un .htaccess, detalii pe Gogu
modoran te rog explicami mai clar ce sa fac aici sau pe pm te rog!nu merge sa intru de pe telefon dar de pe pc cu opera merge
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.