Si chiar crezi ca e cineva dispus sa-ti dea codul propriului site?
Ma refeream la scripturi free nu scripturi facute de fiecare... Pe hotscripts am cautat si eu... dar sunt foarte multe chestii si nu am gasit ceva concret
21 decembrie 2007, 01:35:03 • actualizat 21 decembrie 2007, 01:40:55 (1 ori)
Da merge si asa totusi include,dar php intr-o pagina .html nu se poate,serverul vede pagina html si arata html neluand in considerare sursa php ! Trebuie sa aiba extensia .php pagina pentru ca serverul sa execute codul,daca vrei cum a facut DSF pt mw iti trebuie un server care sa 'citeasca' fisiere .htaccess,in el pui un cod pentru a configura serverul sa execute fisierele html exact ca fisierele php !
daca vrei cum a facut DSF pt mw iti trebuie un server care sa 'citeasca' fisiere .htaccess,in el pui un cod pentru a configura serverul sa execute fisierele html exact ca fisierele php !
Crezi ca așa a facut DSF aici?Mai degrabă cred că a folosit mod_rewrite. //Merg include si pagini html, dar e ca si cum ai afisa direct continutul. Mai poti incerca eval(file_get_contents('exemplu.html'));
http://www.codeigniter.com , este cel mai rapid framework ( din benchmarkuri) dar nu stie functii de ajax (inca) si xml foarte avansat. In rest este bine structurat, usor de extins etc... au si 2 videotutoriale pe siteul lor ...
Warning: main(h:/program files/easyphp1-8/www/joomla/includes/version.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hosting/concursonline/includes/joomla.php on line 71
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'h:/program files/easyphp1-8/www/joomla/includes/version.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/hosting/concursonline/includes/joomla.php on line 71
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.