Daca avem norocul de a avea garantie la aparatul respectiv, nu sunt probleme. Eu am dvd-writer LG de la Lunasoft care nu mai citea nimic, l-am dus si mi l-au reparat. Functioneaza perfect de 7 luni. Sau am mers odata cu cineva care si-a dus telefonul la firma de unde l-a cumparat si, desi era penultima zi de garantie, i l-au reparat gratis.
Ce facem cand nu avem garantie? Cautam un service, nu? Sau incercam sa il vindem cuiva mai ieftin, pentru ca sa incerce el sa il repare. Uneori, problema este atat de simpla incat se poate rezolva cu ce avem acasa, si nu mai trebuie sa ne cheltuim banii. In fond, personalul din service-uri nu sunt genii. Au avantajul de a cunoaste electronica.
Trec la subiect. Cunosc o persoana care va poate ajuta in problemele voastre cu orice tip de aparat, fara sa platiti ceva. El va va sfatui ce sa faceti. Trebuie doar sa va inregistrati pe http://www.phpbbplanet.com/matzahajuta si sa spuneti care e problema voastra. Numele meu de acolo e Tiby, asa ca puteti citi cum ma ajuta pe mine.
Sper ca e un topic bun. Cine mai cunoaste astfel de site-uri sau daca cineva vrea sa posteze o problema "SERIOASA", poate sa o faca aici, daca nu exista un topic dedicat problemei sale.

Opera Mini
exact asta am vazut si eu... Parca vroia ceva GPS la N72 persoana...