09 august 2007, 23:35:27 • actualizat 09 august 2007, 23:36:31 (1 ori)
Alin, e 109 euro la abonament pe 2 ani. K800i e mare, e greu, cardurile sunt scumpe, filmeaza prost, iar la camera a fost intrecut de D900, deci nu e cine stie ce. Depinde la ce o sa-l folosesti. Daca vrei doar poze si muzica, la pretul asta K800 e alegerea perfecta. Dar daca vrei performanta, ramai la C600.
10 august 2007, 03:35:37 • actualizat 10 august 2007, 03:37:45 (1 ori)
Raoul 10-08-2007 02:39:18
Parca a postat cineva caracteristicile lu K800i pe topicul 'Orange'. Pai e varza la mp3,scria ca citeste pana la 192 kbps
E imposibil asa ceva pentru ca are mp3 player editie walkman. Edit: limitare penala din brandul de soft de cacao(nicaieri pe google nu zice de 192 in mp3).
Parca a postat cineva caracteristicile lu K800i pe topicul 'Orange'. Pai e varza la mp3,scria ca citeste pana la 192 kbps
Aia e bitrateul "recomandat de producator",la fel se zicea si de k750,dar practic citea mp3-uri la 256 si 320kbps fara probleme.Nu am avut ocazia sa testez mp3-uri la 320kbps pe k800 inca,dar e foarte probabil sa mearga.
asa stiam si eu. . . are Playerul de la Walkman dar fara skinuri si fara Megabass (Daca imi iau casti de W800 e super. . . sper) . . .am auzit numai de bine de el. . . .cred ca o sa-l iau. . . . +ca am mai avut un K500 mai demult si mi-a placut mult. . . .sunt curios cum e browserul si daca merg aplicatiile cu apn wap. . .parca asa am vazut pe forum. . . Daca mai aveti informatii le primesc cu placere
Browserul e bun, cred ca are si landscape, cum e la W850. Dar ca browser iti recomand Opera Mini 4 - versiunea finala, care iti va merge cu apn wap, pe langa toate celelalte aplicatii.
k750 e singurul "k" ce are megabass daca nu ma insel,intre timp s-au smecherit astia de la SE,pun doar pe walkmane megabass si doar pe k-uri pun autofocus,dar nu si una si alta in acelasi telefon,din pacate.
10 august 2007, 11:05:21 • actualizat 10 august 2007, 11:12:41 (1 ori)
la pretul de la orange se merita..am avut si eu un k500 (chiar de cand aparuse si mi-a placut ft mult..si acum merge la un prieten - sunt aproape 4 ani)..insa k800 are si plusuri si minusuri..plusuri camera (daca folosesti..oricum la video tot 177x144 - si astia)..na rez 320-x240 a devenit un standard dar la k800 e ecranul cel mai mic in dimensiuni fizice...e un bun player audio dar la video sunt rezerve (pana nu incearca unul din voi un clip pe el nu pot sti cum sa apreciez calitatea redata in kbps, fps, etc - ce dadeau unii pe forumuri ma cam speria - 15fps, 250kbps, unii chiar la 177x144) ..o sa-si ia un amic si atunci voi vedea ce poate cu adevarat k800..dar zic ca la acest pret se merita luat
pt Alin: nu da win mobile pe un so limitat macar un s60 sa fie...eu sunt multumit la al meu cu partea video, aspect si personalizare cat de cat, dar voi reveni cat de curand la un wm (un e650 sau touch)
De cateva luni am renuntat la Win Mobile si am trecut pe Sony Ericsson. De cateva zile am achiziționat un K800i de la Orange cu 414 lei la fidelizare, în general sunt mulțumit de el, este suficient de dotat la partea audio, o camera foto buna cu un blitz eficient si un ecran excelent. Un "-" poate fi considerat timpul cam lung necesar operațiunii de înregistrare a unei fotografii la rezoluție maxima.
adioperator . . . se pare ca mai tot timpul am fost in acelasi gand cand a fost vorba de telefoane. Abia astept sa dau spv-ul si sa-mi iau un k800. . . . si daca doamne fereste nu-mi place. . . revin la WM. :-D
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.