07 februarie 2007, 00:36:16 • actualizat 07 februarie 2007, 00:47:28 (1 ori)
HTC Vox Previewed
TI OMAP850 processor running at 200 MHz QVGA display with a 240x320 resolution 2 megapixel digital camera QWERTY keyboard with backlight microSD memory wireless Wi-Fi 802.11 b/g connectivity voice command recognition capabilities 128MB of Flash ROM memory and 64MB of RAM. OS : Windows Mobile 6.0 Crossbow for Smartphone Edition GPRS/EDGE (cica nu o sa aibe 3g si touchscreen )
Edited by ResuRRectoR at 13-02-2007, 14:43
Titlu vechi: HTC S710(Vox) Previewed
HTC S710 se gaseste in Romania prin Orange sub numele de Orange SPV E650
Edited by admin at 29-02-2008, 22:57
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
07 februarie 2007, 09:42:28 • actualizat 07 februarie 2007, 09:45:29 (1 ori)
Din cate am citit pe internet WM 6.0 ar merge pe 200 mhz si 64 ram (am citit intr-un articol al carui link l-am gasit chiar pe acest forum). Acum speram sa avem ocazia sa-l punem si pe telurile noastre (c100, c600,motorola etc). Cat despre noul telefon de la HTC, nu stiu cat succes va avea pentru ca mie cel putin mi se pare cam...hidos (ma refer aici si la functiile telefonului care defera foarte putin de c600). Tastatura aia QWERT poate fi utila daca este implementata bine sau poate sa fie degeaba. Asta nu se poate spune acum... Procesorul ar fi meritat un upgrade dar au neglijat partea asta. Din functiile telefonului reiese clar sa WM 6.0 nu e mare consumator de resurse. Inca ceva interesant:“Crossbow is a weapon aimed at our competitors"-reprezentant Microsoft, in sfarsit iau in considerare competitia iesind din stadiul de proiect izolat(Symbian killing). Cheers!
Nu stiu, dar cui i-ar trebui o tastatuta slide QWERTY la un smartphone? teorteic cred ca se vrea un telefon business, dar ce tefaci cand exista deja TyTN? si asta are si touchscreen si procesor mai bun. poate fi totusi o metoda de a atrage noi clienti carora le place TyTN, dar nu au suficienti bani sa cumpere unul. dar sa asteptam pretul.
In general camera de la spv-uri este foarte slaba. 2 MegaPixeli sunt degeaba daca nu are calitate buna.. Ca sa fac o comparatie e ceva in genul mouse-urilor cu senzor, diferenta fiind de rezolutie(dpi). De obicei mai multi dpi inseamna precizie mai buna insa depinde de metoda aleasa pentru cresterea dpi-ului (spre ex interpolarea face ca dpi-ul sa creasca insa performanta este mediocra).
nu cred ca va sparge piata. e cpu prea slab pentru tastatura slide si sa intoarca imaginea... e misto ca e mic,fata de ppcuri.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
07 februarie 2007, 12:28:18 • actualizat 07 februarie 2007, 12:29:36 (1 ori)
camera la C100 este mult imbunatatita fara de C600...avand in vedere ca VOx inca n-a aparut,cred ca n-ar trebui sa ne hazardam cu presupuneri (inca) nefondate. procesoarele inca consuma mult,chiar daca nu se recunoaste oficial...probabil d-aia nu au pus unul mai mare,in fine,mai sunt si probleme legate de costuri.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.