21 septembrie 2009, 21:16:21 • actualizat 21 septembrie 2009, 21:18:43 (1 ori)
cred ca nici nu mai puteam sa dorm nu are cum sa-mi blocheze telefonu..nu are nici-o sansa.....
SPIDERPC 21-09-2009 19:01:30
cypryan 21-09-2009 18:56:27
pai da ...si daca tu pui un imei din burta....pe o replica de nokia ...si eu vin la tine si-l cumpar.....dupa care bag imei pe site.....ce-mi arata...as fi curios
"Please check the IMEI number. No manufacturer could have ever produced a handset with this IMEI number." - asta o sa-ti zica.
pai inseamna ca am in mana un tel. care-i nu-i originl....sau defapt nu exista
Aviary va ofera o serie de instrumente online de editare media: - Image Editor - Effects Editor - Image Markup - Audio Editor - Color Editor - Vector Editor - Screen Capture
Toate aceste instrumente sunt puse la dispozitie absolut gratuit, singura conditie pentru a putea salva "creatiile" voastre este aceea a avea un cont activ pe site-ul lor.
Pai cypryan, nu ar fi nimic spectaculos intr-un program offline pe langa alte mii (mai bune s-au mai proaste). In plus banii investiti in promovarea lui (a programului offline) ar fi aruncati in vant avand in vedere ca nu se ridica la performantele Adobe, Corel etc. Dar fiind online e alta treaba! Nu trebuie sa instalezi nimic, nu ai nevoie de cine-stie-ce putere de procesare sau de spatiu pe hdd. Faci totul prin intermediul unui browser oriunde esti. Iti salvezi acolo tot ce lucrezi si daca esti in alta parte poti relua lucrul sau prezenta proiectul. Asta are un impact diferit asupra utilizatorilor avand in vedera ca nu sunt programe simple care dau crop si resize la o imagine. Pe partea online au mult mai multa putere si pot castiga mult mai multa piata! Avand in vedere ca e free atrag multi utilizatori ce formeaza o baza solida de date ce se poate folosi in promovare online, avand multe vizite primesc bani multi pentru reclame si, de ce nu, ei pot folosi proiectele si asset-urilr tale. In plus, daca vrei sa iti descarci munca fara watermark trebuie sa optezi pentru un cont platit (poate gresesc aici)... si daca faci ceva semipro ai nevoie de asta. Deci au mai multe de castigat asa decat sa scoata un alt banal program de editare media.
http://www.screentoaster.com/ - un site foarte interesant ... Free Online Screen Recorder - nu aveti nevoie de nici o aplicati suplimentara ... doar de java.
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.