mda. sa-l stapanesti sanatos. si sa ai grija de el ca e fragil.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Mi-as lua si eu un SPV C600,dar e prea piperat pretul...9mil lei,pe abonament de 2 ani , prea scump,in EUROPA ,la liber il iau la 200eur,dar n-am pe cine trimite..
Mi-as lua si eu un SPV C600,dar e prea piperat pretul...9mil lei,pe abonament de 2 ani , prea scump,in EUROPA ,la liber il iau la 200eur,dar n-am pe cine trimite..
Dude, nu stiu unde ai vazut tu pretul ala, dar eu l-am luat cu abonament pe 1 (un) an din OrangeShop Unirea cu 7.660.000 lei vechi. A mai fost nevoie sa platesc 3 luni abonamentul in avans (insa e vorba de abonament de 4$), chipurile asa ar fi pentru clientii noi. In total am iesit cam la 8 milioane si ceva maruntis.
cand nu reusesc sa dezinstalez o aplicatie,o sterg direct. problema e ca ramane pe homescreen linkul catre aplicatie.am incercat sa-l ster dar tot ramane un blank shortcut.(daca dau pe el zice error opening the shortcut or locating the target filename).
cand nu reusesc sa dezinstalez o aplicatie,o sterg direct. problema e ca ramane pe homescreen linkul catre aplicatie.am incercat sa-l ster dar tot ramane un blank shortcut.(daca dau pe el zice error opening the shortcut or locating the target filename).
Cum fac sa scap si de blank shortcut-urile astea?
chiar daca le dezinstalezi tot mai raman shortcuturile..
dispar dupa cum a zis si adioperator, deschizand alte aplicatii..
m-am luat cu treaba si nu m-am mai intalnit cu tipul....folosesc momentan o husa de Nokia 6220 parca...dar nu sunt prea multumit de ea,n-am taiat suficient pe la joystick si e destul de incomod.
ma gandesc sa vad ce fac ,daca merita sa iau si folie de ecran
merg folii de pocketpc-uri.. eu am gasit cu 350mii 5 folii. se baga careva sa luam? mie imi trebuie 1-2 pt pda, cu 5 n-am ce face.. una daca o decupati o puneti pe 2 spv-uri cred
folia se aplica direct peste ecran sau trebuie intai sa curatam filmul ala semitransparent,sau sa dam cu displex?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.