Orange SPV C600
39 524 vizualizări
2 637 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
15 martie 2007, 09:08:09
am avut si eu problema asta ieri dar innainte sa il sting apareau icoanele amestecate intre ele nu mai stiai care si cum sunt. Sunt multumit de rom-ul orange uk merge bine dar uneori se blocheaza cand il fortez dar isi revine am rezolvat problema de mai sus prin restarturi pin scoaterea bateriei dupa care si-a revenit dar a trebuit sa instalez din nou pluginul....De vina era LCD-plugin.....
MW Addicted
940 mesaje
din 07/03/2006
16 martie 2007, 20:39:51
#/file.php?id=4048
daca vreti sa stergeti fisiere di rom trebuie sa rescrieti fisierele cu altul mai mic eu am fol un fisier 8b cu care am rescris toatele fisierele de care nu aveam nevoie din rom....nu raspund de cele ce se poate intampla cu telefonul...rom-ul din care am sters este orange uk ultima versiune....in arhiva de mai sus sunt fisierele sterse de mine toate au 8b dezarhivati si dati copi paste...daca folositi file managerul de la orange nu dati paste la ia_file_manager si toate cele ce tin de el...si se sterge si jocul bubble breaker....asa ca aveti grija ce stergeti sa veniti cu completari cu ceea ce mai putem sterge fara sa ne afecteze tel...am 10 mb pe el acum dar 4 mb ocupati de altele.....astept pareri.....nu stergeti fisierele ca revin originalele la loc dupa rescriere.
daca vreti sa stergeti fisiere di rom trebuie sa rescrieti fisierele cu altul mai mic eu am fol un fisier 8b cu care am rescris toatele fisierele de care nu aveam nevoie din rom....nu raspund de cele ce se poate intampla cu telefonul...rom-ul din care am sters este orange uk ultima versiune....in arhiva de mai sus sunt fisierele sterse de mine toate au 8b dezarhivati si dati copi paste...daca folositi file managerul de la orange nu dati paste la ia_file_manager si toate cele ce tin de el...si se sterge si jocul bubble breaker....asa ca aveti grija ce stergeti sa veniti cu completari cu ceea ce mai putem sterge fara sa ne afecteze tel...am 10 mb pe el acum dar 4 mb ocupati de altele.....astept pareri.....nu stergeti fisierele ca revin originalele la loc dupa rescriere.
Începător
23 mesaje
din 01/05/2006
17 martie 2007, 10:25:23
Salut lume! Am o problema cu un spv c600 i-am pus castile sa ascult muzica si a ramas blocat in profilul casti si nu isi mai revine .i-am dat si hard reset si tot nu si-a revenit .telefonul se comporta a si cum ar fi conectat la casti ,desi nu sunt introduse in tel. ( a ramas blocat in profilul casti). Ce pot sa fac?Va multumesc
MW Addicted
1101 mesaje
din 31/08/2005
Windows CE
DA. baga castile inapoi si cu castile conectate selectezi profilul normal si dupa aia scoti castile.
[img]http://www.fightersoft.ro/mts_user.gif[/img] [img]http://forum.clubford.ro/download/file.php?avatar=13069_1321567490.gif[/img]
Începător
23 mesaje
din 03/02/2007
17 martie 2007, 15:47:55
Am si eu o problema cu spv c600. Am probleme cu joystick-ul, merge foarte foarte greu si din cand in cand merge mai bine dupa care iar greoi. Trebuie musai schimbat joystick-ul sau este o alternativa?
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
17 martie 2007, 17:01:49
da ... exista si o alternativa am vazut dar nu mai stiu exact pe ce topic ... parca era pe intretinere spv sau ceva de genu cica ar exista o solutie,un spray care se pulberizeaza in furul joystyk-ului apoi isi revin ... dar pt asta trebuie desfacut telefonul ... daca e in garantie il poti duce in service sa rezolve ei problema asta
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Începător
23 mesaje
din 03/02/2007
17 martie 2007, 19:30:01
Multumesc Evil...am gasit si topic-ul sub un nume cam dubios dar totusi eficient (C600 cu joystickul praf). Am gasit acolo cateva idei.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
FD 40 sau cam asa ceva
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Lurker
217 mesaje
din 29/06/2006
17 martie 2007, 21:46:44
Probleme conectare la PC.
De cand mi-am pus internet Wireless prin adaptor USB nu mi se mai sincronizeaza SPV-ul. Am instalat dezinstalat ActiveSync-ul si degeaba si am dat acces la firewall. Oare port-urile deconectare sa fie problema? Net-ul sa se conecteze la calc prin acelasi port ca si SPV-ul?
Ce sa fac?
De cand mi-am pus internet Wireless prin adaptor USB nu mi se mai sincronizeaza SPV-ul. Am instalat dezinstalat ActiveSync-ul si degeaba si am dat acces la firewall. Oare port-urile deconectare sa fie problema? Net-ul sa se conecteze la calc prin acelasi port ca si SPV-ul?
Ce sa fac?
Colectie de aplicatii, jocuri, etc toate pentru SPV-uri.www.spv-smartphone.tk
Pasinat de fotografie si concursuri fotografice?
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
17 martie 2007, 21:59:24
ce versiune de AS ai ?
ABSENT NEMOTIVAT !!!
ABSENT NEMOTIVAT !!!
MW Lurker
217 mesaje
din 29/06/2006
17 martie 2007, 22:48:38
Am rezolvat. Am mai deschis un port din firewall si acum merge.
Apropo, ce inseamna AS, Evil?
Apropo, ce inseamna AS, Evil?
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
17 martie 2007, 22:56:36
ActiveSync
ABSENT NEMOTIVAT !!!
ABSENT NEMOTIVAT !!!
MW Lurker
217 mesaje
din 29/06/2006
17 martie 2007, 23:13:04 • actualizat 17 martie 2007, 23:15:56 (1 ori)
Mdaaaaaa... cum de nu mi-am dat seama. Ala de pe CD-ul din pachet 4.0.
E bine ca acum merge. Evil multumesc pentru intentia de a ma ajuta.
E bine ca acum merge. Evil multumesc pentru intentia de a ma ajuta.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
vai de mine . . . . sa va zic ce lovitura i-am dat lui c600 acum. eram langa o cladire si ma jucam cu el pe degete si-mi scapa pe ciment. din ciment sare in zidul cladirii si bag repede piciorul cica sa.l prind pe varful pantofului sa mai amortizez ceva cica. in loc de asta i.am mai dat si eu una cu piciorul
) se tine foarte foarte bine
doar mici zgarieturi la colturi
) se tine foarte foarte bine
doar mici zgarieturi la colturi
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
CleanUP Crew
2448 mesaje
din 10/03/2006
195 aprecieri
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.