Salutare! Am deschis un topic nou doar cu homescreen-uri pentru SPV C100. Doua din cele 4 homescreen-uri le-am postat si pe topicul MTS, dar ca sa nu fim off-topic acolo, am hotarat sa deschid unul nou.
Toate cele 4 homscreen-uri includ si plugin-ul pentru MTS.
apropo, in homescreen-ul default pe penultimul rand e scris info location by MTS...dar pe ultimul rand ? nu se poate imparti o "locatie mare" si sa se distribuie in asa fel incat sa fie afisata locatia pe ultimile 2 locuri disponibile in homescreen default?
22 aprilie 2007, 15:39:08 • actualizat 22 aprilie 2007, 15:47:56 (2 ori)
Voi nu ati incercat si ceva animat? Merge si pe c100. Am ales animatia cu Star Wars. #/file.php?id=7179 Se gasesc si skin-uri pt. PocketPlayer #/file.php?id=7180 sau un ceas analogic: #/file.php?id=7181 Mai multe animatii pe http://www.madbeetle.com/homescreen_page1.html
22 aprilie 2007, 16:04:42 • actualizat 22 aprilie 2007, 16:26:22 (2 ori)
E .cab iar dupa instalare( pe card,sim) deschizi Pochet Player
ERA VORBA DE POCKETMUSIC. AM MAI MULTE PLAYERE SI LE-AM CONFUNDAT. si nu stiu cum sa le schimb. Cel instalat ramane curent, iar daca-l dezinstalezi, trebuie sa instalezi skinul nou.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.