EA: voi barbatii n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. Mai bine pierdeti 2 ore pe drum in plus! EL: pierdem noi doua ore, dar recuperam la parcarea laterala! )
bulă , câte porunci există ? întreabă profesorul . 10 domnule profesor . Si ce se întâmplă daca nu respecți una dintre ele ? Rămân nouă . . . . .
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
17 februarie 2006, 18:59:39 • actualizat 17 februarie 2006, 19:09:09 (3 ori)
Intrebare:Care este culmea cutremurului? Raspunsul:Urci cu liftul si cobori cu apartamentul! ) I:Stii bancul cu masina rosie? R:Nu,nici eu nul stiu da' imi place culoarea! )
Note: Posts were merged
I:Stii bancul cu masina rosie? R:Nu,nici eu nul stiu da' imi place culoarea! )
Note: Posts were merged
I: stiti de ce l-au impuscat? R: ptr ca nu a mancat Napolitanele Naty! )
doi copii : 1. pe mine mă cheamă Bulă . 2.da? Pe mine mă cheamă mama in casa!
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
- știți care e cea mai fair play galerie de fotbal din lume ? - - Cea a scotienilor.Nu aruncă cu nimic in teren
Un politai interpelează un individ beat turtă care încearcă să se urce la volanul masinii sale: - Chiar intentionezi să sofezi în halul ăsta? - N-am de ales. Nu vezi că nu-s în stare s-o iau pe jos?
Ardeleanul soseste cu întirziere la împărtirea darurilor, iar Dumnezeu îi spune amarit: - Îmi pare rău de tine, nu mi-a mai rămas decât frumusetea si prostia,fiule, ce să-ti fac? Alege-ti. - Apoi, Doamne, frumusetea-i trecătoore.
La un spital pentru copii cu nevoi speciale: Ionel:Doamna asistenta,doamna asistenta,pot sa iau si eu o prajitura din cutie ? Asistenta:sigur Ionel.Intinde mana si serveste-te. Ionel:Dar doamna asistenta,stiti bine ca mi-am pierdut mainile in accident. Asistenta:hmm.. nu ai maini...nu ai nici prajituri.
(sadic)
Un politai si un tigan stau intr-o statie de autobuz pe o vreme ploioasa. La un moment dat, politaiul catre tigan: -Ba tigane, stii cum aratam noi? -Nu , dom' politai , raspunse tiganul. -Ca un vultur si un rahat. -Ei , dom' politai , atunci eu trebuie sa-mi iau zborul , ca mi-a venit autobuzul.
viata e atat de tragica... : astazi esti aici si maine iarasi
Semaforizarea la Pretoria. Semaforul are doua culori: alb si negru. Circulatia se desfasoara in modul urmator: pe alb trec albii si pe negru trec masinile!
Un bilbiit si cu inca un tip, mergeau pe strada. La un moment dat bilbiitul i "Uuuuuiiittte oo ott oot o tipa misto!" Celalalt ofticat: "Ba, pina spui tu trece baba cu colacii!" "Immmii parrrrer er rau!" Mai merg ei ce merg si iar incepe bilbiitul: "Uiitttte ooo tippa misssto!" "Unde?" "Dddddaaaa acccumm coltttull" "Ba, pina spui tu imi creste barba. Data viitoare arati cu degetul" Mai merg ei putin si bilbiitul incepe iar: "Uuuiiitt.." "Bine, bine, am vazut!" "Attuncci dec decc de ce ai calcccat in el?"
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.