Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Gheorghe si cu Ion ierau vecini buni. Gheorghe âl strigă pe Ion si âl ântreabă: mă Ioane vaca ta fumează mă? Da de ce mă ânt rebi mă? Păi ti-a luat foc sura mă!
de ce crocodilul este mai mult verde decat lung? pentru ca lung este doar pe lungime, dar verde este si pe lungime si pe latime! ) care este diferenta dintre un porc si o rama? porcul rama dar rama nu porc. ) imparatul verde traia peste 9 mari si 9 tari. intr-o dimineata, se trezeste, si privind de la geamul castelului, exclama: bai da ce departe stau! ) )
Alinuta lipseste 3 zile de la scoală. Când vine o întreabă învătătoarea: De ce nu ai venit la scoală?
A: A murit mama!
I: Cum a murit?
A: A batut un cui în perete si s-a lovit cu ciocanul peste deget.
I: Bine, bine, dar nu se moare din asta.
A: Se chinuia prea mult si tatei i s-a facut milă de ea si-a împuscat-o.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
10 februarie 2006, 11:27:50 • actualizat 10 februarie 2006, 11:29:42 (1 ori)
La examenul de bacalaureat,profesorul ii zice unei blonde: -Imi pare rau dar nu esti destul de pregatita si va trebui sa te pic. -Dar dupa ce ma picati,ma puteti trece?zice blonda..
Un cioban ardelean statea pe iarba, în apropierea unei fântâni. Un om se duce la fântâna cu intentia de a bea. - Nu bea, omule, e otravita ! - Nem to dom. - Apoi bea, dar încet, ca-i rece.
un om disperat se taraia pe nisipul din Sahara mormaind incontinuu: apa... apa... apa... Vede o fantana si cand ajunge la ea exclama: APA! APA! dintr-o data scoate capul din fantana un om prafuit si spune: UNDE?!?!
Colonelul vizitează infirmeria regimentului, curios să vadă cum sunt îngrijiti bolnavii. Lângă unul din paturi, colonelul intreaba: - Ce ai soldat? - Hemoroizi, să trăiti! - Si cum te tratează? - Badijonări cu albastru de metil. - Ai vreo dorintă? - Nu, să trăiti! Dupa alti 5-6 pacienti cu aceeasi boală, tratati la fel si fără dorinte speciale de formulat, vine rândul lui Bula: - Tu de ce suferi? - De amigdalită, să trăiti! - Si cum te tratează? - Badijonări cu albastru de metil. - Ai vreo dorintă? - Da, să trăiti! Sa schimbe shomoiogul!
Cica un popa zbura cu avionul. Cheama stewardesa si-i zice: - Un whisky,te rog! Dupa un moment de gandire o intreaba: - La ce inaltime zburam acum? - La 16.000 m altitudine. - Hmm,prea aproape sunt de Sefu'. Adu-mi un ceai. :-)
un om se plimba prin padure si dintr-un copac ii cade o broasca pe cap. a doua zi, omul merge la doctor si cand intra in cabinetul de consultatii, broasca spune: ia uite domnule doctor ce mi-a crescut din fund!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.