This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
testai visual comander. Ce sa zic? Misto!un mesenger extrem de complex cu posibilitati de comunicare prin de la ptt pana la chat txt si schimb de poze sunete- orice. Chestia e ca nuprea am avut cu cine comunica,pt ca romani nu am gasit. O merge si pe pc?
gentle player merge cu apn wap. Era pe tagtag.com(sigur,dar nu la cautare) si parca l-am vazut si pe tagtag.com/pravada (pe asta sunt si alte aplicatii misto).
06 noiembrie 2005, 17:58:26 • actualizat 06 noiembrie 2005, 18:02:10 (1 ori)
O aplicatie pentru toate tipurile de telefoane care suporta streaming AICI Daca stiti ce setari trebuiesc facute ca sa functioneze,va rog postati aici.
super aplicatia! nu stiu cat e de functionala. nu am reusit sa ma inregistrez la yahoo. id-ul meu e 40746108302. cred ca trebuie facut un topic special despre ea.
am vazut e bine? pe situl de la mxit scrie ca prog il downloadezi free, iar fiecare mesaj costa 2 centi. poate am citit prea repede cu opera mini si nu am vazut bine
10 noiembrie 2005, 01:26:55 • actualizat 10 noiembrie 2005, 01:31:23 (1 ori)
Cracku 09-11-2005 18:01:09
am vazut e bine? pe situl de la mxit scrie ca prog il downloadezi free, iar fiecare mesaj costa 2 centi. poate am citit prea repede cu opera mini si nu am vazut bine
te costa numai conexiunea wap! Va astept acum.Scrieti id-ul vostru:mxit,jaber,msn,yahoo,icq,aim. Cred ca trebuie facut un topic pt.Asta sa nu ne incurcam!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.