SmsMessenger,cu aceasta app trimiteti sms pe tel si mail,chiar si mms,e super app.foloseste internetul ptr a trimite sms,da persoana respectiva trebuie sa aibe si ea app.e fain ca setezi la ce interval sa se conecteze ptr a verifica daca sunt mesaje noi. http://www.smsplanet.org eu zic ca e super app.
Vedeti ma ca merge,eu am luat vs jar dupa getjar,si ati vazut si voi ca sunt vs si ptr symbian,s40 si WM.la mine nu merge cand dau insert image,imi spune ca nu e nici o imagine,in rest e ok.
27 aprilie 2006, 16:24:16 • actualizat 27 aprilie 2006, 16:26:59 (1 ori)
Salut!Sunt nou pe aici...Am citit tot topicul asta...Mi-a luat ceva timp,dar am reusit ...Exista vreun player radio pt telefonul meu?Stiti ceva?Thx...Si daca exista,de unde pot sa il iau? Aaa,si o alta treaba..Toate aplicatiile mie imi merg cu apn internet...Oare de ce? .P.S.Sper sa nu fi fost offtopic
Bine ai venit, Un_sarut! Despre player, nu cunosc nimic, dar nu cred ca o sa gasesti. Din pacate, se pare ca pe telefoanele noastre toate aplicatiile java merg doar cu apn internet! Ata ete!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.